Fenerbahçe, kadın futbolunun ardından kadın basketbolda da Galatasaray'ı mağlup etti: Ezeli rakibi karşı üst üste 9. zafer

ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nin 3. haftasında Fenerbahçe Opet, sahasında Galatasaray Çağdaş Faktoring'i 82-73 mağlup etti.

Fenerbahçe, kadın futbolunun ardından kadın basketbolda da Galatasaray'ı mağlup etti: Ezeli rakibi karşı üst üste 9. zafer
Yayınlanma:

Fenerbahçe Metro Enerji Spor Salonu'nda dolu tribünler önünde oynanan derbi karşılaşmasında, sarı-lacivertliler pota altını etkin bir şekilde kullanarak dikkat çekti.

İlk periyotta Galatasaray, 3 sayılık atışlarda etkili olarak 18-16 önde tamamladı. İkinci çeyrekte ise sarı-kırmızılı takım, dış atışlardan kaydettiği 24 sayı ile öne çıkarken, Fenerbahçe pota altından ve hızlı hücumlarla 26 sayı üretti. İlk yarıyı Fenerbahçe, 42-38 üstün kapattı.

Üçüncü periyotta Fenerbahçe Opet, daha üstün bir performans sergileyerek farkı 15 sayıya (60-45) kadar çıkardı ve son çeyreğe 62-51 önde girdi. Dördüncü periyotta Galatasaray, Derin Erdoğan'ın 3 sayılık basketiyle farkı 4 sayıya (69-65) indirdi. Ancak kalan bölümde Fenerbahçe, kritik sayılarla farkı açmayı başardı ve maçı 82-73 kazanarak derbiden galip ayrıldı.

Bu sonuçla Fenerbahçe Opet, Galatasaray'a karşı Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde üst üste 9. galibiyetini elde etti.

Fenerbahçe, bugün Kadınlar Futbol Süper Lig mücadelesinde de Galatasaray'ı yenmeyi başarmıştı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.