Fenerbahçe Kulübü’nden önemli toplantı

Fenerbahçe Kulübü yüksek divan kurul toplantısı yaptı. Kalamış'taki Faruk Ilgaz Tesislerdeki toplantıda Burak Kızılhan konuştu.

Fenerbahçe Kulübü’nden önemli toplantı
Yayınlanma:

Kızılhan, "Erkeklerin ardından kadınlarda Avrupa'nın bir numaralı kupasını kazanan Fenerbahçe'miz bunu başaran ilk kulüp olarak tarihe geçti. Kadın takımımız ayrıca lig şampiyonluğunu da elde etti. Toplamda 17, üst üste 5. şampiyonluğu kazanan takımımızın sezonu çifte kupayla kapattı." dedi.

Kızılhan, "4 Nisan 2015 bizim için Fenerbahçe'ye kumpas kurulmuş 3 Temmuz'un ve 12 Mayıs'ın bir diğer yüzüdür. Değerli yargı mensuplarına sesleniyoruz; hukuku sessiz, adaleti çözümsüz, faillerin meçhul, suçluların cezasız kaldığı 1 saati, 1 günü, 1 ayı ve 1 yılı daha yaşamak istemiyoruz." değerlendirmesinde bulundu.

Kızılhan, şunları aktardı:

"Adaletin yegane temsilcisi, dürüstlük abidesi, mağdurların sesi, kul hakkının yılmaz savunucusu olan rakibimizin yaptığı algı ve manipülasyonlar artık ayyuka çıkmış durumdadır. Her şeyin odağında onlar var. Her taşın altından onlar çıkıyor. Başkanımızın ve yöneticilerimizin Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ile olan görüşmesine kıyametler kopardılar. 'Derbi hakemini belirlemeye gittiler' diye algı oluşturdular. Burada altını çizmek istediğim bir konu var. Hep dile getirdiğim algılarla Türk futboluna yön vermeye çalışan trol hesaplar ve bunlarla kol kola girmiş gazeteci kimliği taşıyan kişiler var."

Galatasaraylı yöneticilerle kamuoyu önünde konuşma isteklerini yineleyen Kızılhan, şöyle devam etti:

"Galatasaraylı yönetici büyük sözler etti. Mert olan er meydanına gelir, samimi olan açık güreşir. Gelsinler açıkça konuşalım. 'Fenerbahçeli' diye manipülasyon yaptıkları TFF ile ilgili 2 örnek vereceğim. İlyas Çelik ülkemizde futbolu yöneten, tarafsız olan TFF'nin Profesyonel Futbol Disiplin Kurulunda (PFDK) görev alan şahıs. Kendisi açık bir Fenerbahçe düşmanı. Fenerbahçe'yi hedef alan paylaşımları yapan bu şahıs PFDK'de yer alıyor. Verilen kararların adaletini bir düşünün. Bu kişiden tarafsız duruş beklemek normal midir? Bu kişinin kulübümüz hakkında verilecek kararlarda imzasının ve sözünün olmasını kabul etmiyoruz. TFF yetkililerine anlattık, sıkı takip edeceğiz."

İlgili Haberler

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.