Fenerbahçe Opet- Beşiktaş arasındaki FIBA Kadınlar Süper Kupa maçı, taraftarlar sebebiyle ertelendi

Fenerbahçe Opet ile Beşiktaş arasındaki FIBA Kadınlar Süper Kupa maçı, taraftarların sahaya yanıcı ve patlayıcı madde atması nedeniyle ertelendi. Basketbol Gelişim Merkezi'nde gerçekleştirilen karşılaşma, 1 dakika 56 saniye oynandıktan sonra durduruldu. Olaylar sırasında iki takımın oyuncuları soyunma odasına giderken, salondaki seyirciler de tahliye edildi.

Fenerbahçe Opet- Beşiktaş arasındaki FIBA Kadınlar Süper Kupa maçı, taraftarlar sebebiyle ertelendi
Yayınlanma:

Maçın durdurulmasının ardından FIBA Avrupa Başkanı Jorge Garbajosa, Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç ve Beşiktaş Kulübü Başkanı Hasan Arat bir araya geldi. Yapılan istişareler neticesinde, maçın yarın yeniden Basketbol Gelişim Merkezi'nde oynanmasına karar verildi.

Kadın basketbolunda geçen sezonun FIBA Avrupa Ligi şampiyonu Fenerbahçe ile FIBA Avrupa Kupası finalisti Beşiktaş, FIBA Süper Kupa'nın 13'üncü karşılaşmasında karşı karşıya gelecekti. Ancak, ilk periyodun başında 2. dakikada Fenerbahçe'nin 4-2 önde olduğu sırada her iki tribünden de atılan meşale ve yabancı cisimler nedeniyle hakemler oyunu durdurdu. Yaklaşık 30 dakikalık bir aranın ardından salonun seyircisiz olarak boşaltılacağı duyuruldu. Sonuç olarak, kulüpler ve FIBA arasında yapılan görüşmeler sonucunda maçın yarın saat 16.00’da oynanacağı açıklandı. Bu durum, basketbolseverler için hayal kırıklığına yol açarken, iki kulüp de güvenlik önlemlerinin artırılması gerektiğini vurguladı.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.