Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası'nda Adanaspor'u ağırlayacak: Son karşılaşma 2017'de oynanmıştı

Fenerbahçe ile Adanaspor, Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda karşı karşıya gelecek. Fenerbahçe kupada yoluna devam etmek isterken ligdeki Samsunspor maçı öncesi rotasyon da düşünülüyor.

Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası'nda Adanaspor'u ağırlayacak: Son karşılaşma 2017'de oynanmıştı
Yayınlanma:

Fenerbahçe ile Adanaspor arasındaki kupa karşılaşması, tek maç eleme usulüne göre oynanacak ve kazanan takım Türkiye Kupası’nda son 16 turuna yükselecek.

Sarı-lacivertli takım için hem kupada bir üst tura çıkmak hem de rotasyon şansı tanıyarak daha az oynayan oyuncuların performansını görme açısından önemli bir fırsat sunuyor.

Son olarak Süper Lig'de Gaziantep FK'yi deplasmanda 1-0 mağlup eden Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası'nda da başarılı bir performans sergileyerek bir üst tura çıkmayı hedefliyor. Ancak sıkışık bir fikstürle mücadele eden takımda teknik direktör İsmail Kartal'ın, Adanaspor karşılaşmasında oyuncu rotasyonuna gitmesi bekleniyor.

Fenerbahçe'de Afrika Kupası'nda yer alan Bright Osayi-Samuel ve Alexander Djiku'nun yanı sıra sakatlıkları bulunan Serdar Aziz, Miha Zajc ve Miguel Crespo, Adanaspor maçında forma giyemeyecek. Ayrıca sakatlığını atlatan Rodrigo Becao'nun da henüz tam anlamıyla hazır olmaması nedeniyle kadroda yer almayacağı bildirildi.

Adanaspor ise Ziraat Türkiye Kupası'nda 3. turda Hacettepe 1945'i 5-0, 4. turda da Esenler Erokspor'u 2-0 yenerek Fenerbahçe ile eşleşti. Bu kritik mücadelede tur atlamak için ellerinden geleni yapacak olan Adanaspor, Fenerbahçe'yi zorlayarak sürpriz bir sonuç elde etmeye çalışacak.

İki takımın son maçı 2017 yılında SÜper Lig'de oynanmış ve Fenerbahçe Adana'da rakibini 3-1 mağlup etmişti. Sarı- Lacivertlileri galibiyete getiren golleri Josef, Aatıf ve Emenike kaydetmişti.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.