Fenerbahçe'de Filip Kostic sesleri: Bu gece geliyor!

Fenerbahçe, Juventus forması giyen Sırp yıldız Filip Kostic’i kiralık olarak kadrosuna katmak için son adımları atıyor. Sarı-lacivertliler, Juventus ile prensipte anlaştı ve transferin kısa sürede sonuçlanması bekleniyor. Kostic, satın alma opsiyonuyla Fenerbahçe’ye kiralanacak.

Fenerbahçe'de Filip Kostic sesleri: Bu gece geliyor!
Yayınlanma:

Kostic'in transferi için her iki kulüp arasındaki görüşmelerde son detaylar üzerinde duruluyor. Fenerbahçe yönetimi, deneyimli oyuncuyu kadrosuna katarak sol kanatta önemli bir güç kazanmayı hedefliyor.

FİLİP KOSTİC'İN KARİYERİ

Futbol kariyerine Sırbistan’da Radnicki Kragujevac takımında başlayan Filip Kostic, Groningen, Stuttgart, Hamburg ve Eintracht Frankfurt gibi Avrupa kulüplerinde de forma giydi. Özellikle Eintracht Frankfurt'taki performansıyla adını duyuran Kostic, 2022 yılında 15 milyon Euro bedelle Juventus’a transfer oldu. Juventus formasıyla çıktığı 87 maçta 3 gol ve 15 asistlik katkı sağladı.

JUVENTUS’TA AVRUPA KADROSUNA DAHİL EDİLMEDİ

Juventus’ta bu sezon teknik direktör Thiago Motta’nın görevde olduğu dönemde Filip Kostic, Şampiyonlar Ligi kadrosuna dahil edilmemişti. Fenerbahçe de UEFA’ya bildirdiği Avrupa Ligi kadrosunda Kostic’i bir sonraki tura kadar oynatamayacak.

FENERBAHÇE’NİN TRANSFER HAREKATI SÜRÜYOR

Bu sezon transfer döneminde önemli hamleler yapan Fenerbahçe, Kostic transferiyle kadrosunu daha da güçlendirmeyi hedefliyor. Daha önce Youssef En-Nesyri, Çağlar Söyüncü, Allan Saint-Maximin, Oğuz Aydın, Sofyan Amrabat, Levent Mercan ve Cenk Tosun’u kadrosuna katan sarı-lacivertliler, Kostic ile Avrupa’da iddialı bir takım kurmayı amaçlıyor.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.