Fenerbahçe'de Lugano maçı öncesi Mourinho ve Osayi-Samuel açıklamalarda bulundu: En-Nesyri ve Saint-Maximin hazır mı?

Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. eleme turunda 30 Temmuz'da İsviçre'nin Lugano ekibiyle karşılaşacak. Fenerbahçe'nin teknik direktörü José Mourinho, rövanş maçı öncesinde basın toplantısı düzenledi.

Fenerbahçe'de Lugano maçı öncesi Mourinho ve Osayi-Samuel açıklamalarda bulundu: En-Nesyri ve  Saint-Maximin hazır mı?
Yayınlanma:

Mourinho, "Her maç ve her turnuva yeni bir başlangıçtır" diyerek, motivasyonunun her gün yenilendiğini ve geçmiş maçların kendisini etkilemediğini vurguladı. İlk maçta 3 gol yemeleriyle ilgili olarak, çözümün analiz yapmak ve çalışmak olduğunu belirtti. Allan Saint-Maximin ve Youssef En-Nesyri'nin sezon öncesi antrenman eksikliklerine dikkat çekti, ancak takımın genel performansından memnun olduğunu ifade etti.

Mourinho, transfer döneminde iyi hamleler yapıldığını ve mevcut oyuncularından memnun olduğunu belirtti. Takımdan ayrılan oyuncuların üzücü olduğunu, ancak mevcut kadronun etkili bir şekilde çalışması gerektiğini söyledi. Dusan Tadic ve İrfan Can Kahveci'nin forvetle daha yakın oynatılmasının planlandığını ve yeni transferlerin zamana ihtiyaç duyduğunu ekledi.

Savunma oyuncusu Bright Osayi-Samuel ise evindeki ilk maç için sabırsızlandığını belirtti. Takım arkadaşlarıyla olan iyi ilişkilerini ve Mourinho'nun çalıştırma tarzının kendisini geliştirdiğini vurguladı. Fenerbahçe'de mutlu olduğunu ve taraftarların tutkusunun kendisine öz güven verdiğini ifade etti.

Fenerbahçe, Lugano karşısınad ilk maçı deplasmanda 4-3 kazanmıştı. Sarı- lacivertliler turu geçerse Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme turunda Fransız temsilcisi Lille'in rakibi olacak.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.