Fenerbahçe'den derbi hazırlığı: Galatasaray maçı öncesi son antrenman

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 6. haftasında 21 Eylül Cumartesi günü sahasında Galatasaray ile oynayacağı kritik derbinin hazırlıklarına hız kesmeden devam ediyor. Kulüpten yapılan açıklamaya göre, bu önemli karşılaşma öncesi son hazırlıklar, teknik direktör Jose Mourinho yönetiminde gerçekleştirildi.

Fenerbahçe'den derbi hazırlığı: Galatasaray maçı öncesi son antrenman
Yayınlanma:

Fenerbahçe'nin Can Bartu Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenman, oyuncuların genel fiziksel durumlarını artırmak amacıyla salonda core çalışmasıyla başladı. Bu bölümde oyuncuların denge, güç ve dayanıklılıklarını geliştirmeye yönelik çeşitli egzersizler yapıldı.

SAHADA ÇABUKLUK VE KOORDİNASYON ÇALIŞMALARI

Salondaki çalışmanın ardından saha antrenmanına geçildi. Teknik direktör Mourinho'nun gözetiminde, oyuncular çabukluk ve koordinasyon çalışmaları yaptı. Bu bölümde ayrıca pas organizasyonları üzerinde yoğunlaşıldı ve oyuncuların saha içindeki uyumları artırılmaya çalışıldı.

DAR ALANDA ÇİFT KALE MAÇLAR VE TAKTİK ÇALIŞMALAR

Antrenmanın ilerleyen kısmında dar alanda çift kale maçlar yapıldı. Bu maçlar, oyuncuların oyun içindeki hızlı karar verme ve takım içi iletişim becerilerini geliştirmeyi amaçladı. İdman, taktik ve bireysel çalışmalarla sona erdi. Bu çalışmalar, derbi öncesinde takıma son bir hazırlık yapma fırsatı sundu.

DERBİ HAZIRLIKLARI YARINA KADAR SÜRECEK

Fenerbahçe, Galatasaray ile oynayacağı derbi maçının hazırlıklarını yarın tamamlayacak. Takım, son antrenmanın ardından maç gününe kadar kalan süreyi en iyi şekilde değerlendirerek, Galatasaray karşısında başarılı bir performans sergilemeyi hedefliyor.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.