Ferdi Kadıoğlu'nun yeni hocasından ilk

Premier Lig kariyerine etkileyici bir başlangıç yapan Fabian Hürzeler, ağustos ayında gösterdiği başarılı performansla "Ağustos Ayının En İyi Menajeri" ödülüne layık görüldü.

Ferdi Kadıoğlu'nun yeni hocasından ilk
Yayınlanma:

Ligin internet sitesi üzerinden yapılan açıklamada, Hürzeler’in bu ödülü kazandığı belirtildi.

Hürzeler, ödülü kazandıktan sonra yaptığı açıklamada, “Bunu kazanmak her zaman güzel çünkü çalışmalarınızın karşılığı bu. Bu sadece benim değil, tüm kulübün, teknik ekipteki arkadaşlarımın ve futbolcuların başarısıdır. Şimdi bir sonraki ödülü kazanma zamanı” dedi.

31 yaşındaki Fabian Hürzeler, Premier Lig tarihinde bu ödülü kazanan en genç menajer olarak kayıtlara geçti. Ayrıca, Tottenham'da Ange Postecoglou'dan sonra takımındaki ilk ayında bu ödülü kazanan ilk isim oldu. Ağustos ayının en iyi menajeri ödülü için Mikel Arteta, Pep Guardiola ve Arne Slot gibi isimler de adaylar arasında bulunuyordu.

Brighton, 2024-25 Premier Lig sezonunun ilk üç haftasında namağlup performans sergiledi. İlk hafta deplasmanda Everton'ı 3-0 mağlup eden Brighton, ikinci haftada Manchester United'ı 2-1 yenmeyi başardı. Milli ara öncesinde Arsenal ile 1-1 berabere kalan Fabian Hürzeler’in ekibi, İngiltere Lig Kupası'nda ise Crawley Town'u 4-0'la geçti.

Brighton, bu hafta sonu Ipswich Town’u konuk edecek. Ipswich Town maçında, Brighton'ın yeni transferlerinden Ferdi Kadıoğlu'nun da forma giymesi bekleniyor.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.