Fernando Santos: Ayaklarımız yere basmalı

Trendyol Süper Lig'in 24. haftasında Beşiktaş'ın evinde Trabzonspor'u 2-0 mağlup etmesinin ardından teknik direktör Fernando Santos, kazandıkları için mutlu olduklarını ve galibiyeti hak ettiklerini belirtti.

Fernando Santos: Ayaklarımız yere basmalı
Yayınlanma:

Portekizli teknik adam, Tüpraş Stadı'nda oynanan müsabaka sonrasında düzenlenen basın toplantısında konuştu. Santos, iki takımın iyi mücadele ettiğini vurgulayarak, "Son 3 maçta en az 7-8 gol fırsatı bulduk ama atamadık. Bu müsabakada daha az şans yakalamamıza rağmen gol attık. Adil bir skordu. Takımımızı tebrik ediyorum. Hak ettiğimiz bir galibiyet aldık. Oyuncularımızı kutluyorum. Kazandığımız için çok mutluyuz ama ayaklarımız yere basmalı. Daha çok çalışarak devam etmeliyiz. Trabzonspor'un yakaladığı pozisyonlarda basit hatalar yaptık. Bunu düzeltmeliyiz." ifadelerini kullandı.

Trabzonspor'a karşı tercih ettiği oyuncular, mevkileri ve maç esnasındaki taktiksel değişiklikleri hakkında bir soruya yanıt veren Santos, "Düşündüğümüz strateji işe yaradı. Strateji olumlu işledi. Maça göre strateji belirlemeyi benimsiyorum. Oyunculara güvenim her zaman sürecek." şeklinde konuştu.

Türk futbolu ve Süper Lig hakkındaki görüşlerini paylaşan Santos, "Süper Lig kaliteli bir lig. Çoğu takım iyi mücadele ediyor. Süper Lig, dünyadaki diğer insanların düşündüğünden daha kaliteli. Maçlar yüksek tempoda oynanıyor. Maçlar çok gelgitli oynanıyor. Takım boyları bazen çok uzun olabiliyor. Büyük liglerdeki oyuncuların Türkiye'de oynamaları zor. Bazı yerlerde Türkiye'deki tempo yok." şeklinde görüşlerini dile getirdi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.