FIFA İstanbul’da temsilcilik açacak!

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ile beIN Medya Grup arasında "Trendyol Süper Lig ve Trendyol 1. Lig medya yayın hakları" için düzenlenen imza töreni, Türk futbolu adına önemli açıklamalara sahne oldu.

FIFA İstanbul’da temsilcilik açacak!
Yayınlanma:

Törene TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, beIN Medya Grup CEO'su Yousef Al-Obaidly, yönetim kurulu üyeleri, kulüp başkanları ve davetliler katıldı. Hacıosmanoğlu, Türk futbolunun yıllardan bu yana irade eksikliği yaşadığını belirterek, yeni dönemde adil, tarafsız ve eşit mesafede hizmet sunacaklarını ifade etti. "Futbolun patronu camialarını temsil eden kulüp başkanları ve unsurlarıdır. Biz, sportif başarıyı sahada kazanmak isteyenlerin hizmetkarıyız," dedi.

FIFA TEMSİLCİLİĞİ İSTANBUL'DA AÇILACAK

Başkan Hacıosmanoğlu, Paris'te FIFA Başkanı Gianni Infantino ile yaptıkları görüşmeyi hatırlatarak, "Infantino, Türkiye'nin lider ülke olduğunu söyledi. En kısa zamanda İstanbul'da FIFA'nın temsilciliğini açacağız. Türk futbolunun marka değerini hep beraber yukarıya taşıyacağız," diye konuştu.

BEIN MEDYA GRUP CEO'SU AL-OBAİDLY'NİN AÇIKLAMALARI

Yousef Al-Obaidly, Türk futbolunun parçası olmaktan gurur duyduklarını belirtti ve marka değerini yükseltmek istediklerini ifade etti. Süper Lig ve 1. Lig maçlarının yayın haklarının 3 sezon daha sahibi olmaktan memnuniyet duyduklarını dile getirdi. Korsan yayıncılıkla mücadeleye dikkat çekerek, bu konuda tüm kulüplerle ortak hareket edeceklerini belirtti.

SÜPER KUPA MAÇINI ATİLLA KARAOĞLAN YÖNETECEK

2024 Turkcell Süper Kupa müsabakasının hakemleri de belli oldu. Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda 3 Ağustos Cumartesi günü saat 20.45'te oynanacak olan Galatasaray ile Beşiktaş arasındaki karşılaşmayı Atilla Karaoğlan yönetecek. Karaoğlan'ın yardımcılıklarını Abdullah Bora Özkara ve Volkan Ahmet Narinç yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Mehmet Türkmen olacak.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.