Filenin Sultanları, Tuğba Şenoğlu İvegin krizi yaşıyor

A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın 2024 Paris Olimpiyatları kadrosunda yaşanan son dakika değişikliği, büyük bir tartışma ve sosyal medya tepkisi yarattı.

Filenin Sultanları, Tuğba Şenoğlu İvegin krizi yaşıyor
Yayınlanma:

Tuğba Şenoğlu İvegin'in kadrodan çıkarılması ve İlkin Aydın'ın yerine dahil edilmesi, özellikle voleybol camiası ve spor severler arasında büyük yankı uyandırdı.

İlk açıklanan kadroda yer alan İvegin, son anda İlkin Aydın’ın kadroya dahil edilmesiyle şok bir şekilde kadrodan çıkarıldı. İvegin'in bu kararı, Paris 2024 Olimpiyatları öncesinde büyük bir hayal kırıklığına neden oldu.

Kadro değişikliğinin nedeni olarak Tuğba Şenoğlu İvegin'in baldır sakatlığı yaşadığı iddia edildi. Ancak Türkiye Voleybol Federasyonu tarafından bu konuda henüz resmi bir açıklama yapılmadı. İvegin’in son antrenmanda yer almasına rağmen kadrodan çıkarılması, bu iddiaları güçlendirdi.

Tepkiler genellikle federasyonun ve antrenör Daniele Santarelli'nin kararlarına odaklandı. Santarelli, Instagram hesabından yaptığı paylaşımlar ve yorumlar nedeniyle eleştirilerin hedefi oldu ve yorumlara kapandı.

Tuğba Şenoğlu İvegin’in menajerlik şirketi, olayın ardından sosyal medyada dikkat çeken paylaşımlar yaptı. Şirket, Bakara suresinden bir ayet paylaşarak, "Sizin için şer görünende hayır, hayır görünende şer vardır. Siz bilmezsiniz Allah bilir" ifadelerini kullandı. Ayrıca, "Olimpiyatlar sonrasını bekleyelim, şimdilik bu kadar. Desteğiniz için teşekkür ederiz" şeklinde bir açıklama daha yaptı.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.