Galatasaray Çağdaş Faktoring, Avrupa Kupası'nda Uniao Sportiva'yı farklı geçti: 84-52

FIBA Kadınlar Avrupa Kupası J Grubu'ndaki ikinci hafta mücadelesinde Galatasaray Çağdaş Faktoring, konuk ettiği Portekiz temsilcisi Uniao Sportiva'yı 84-52 gibi net bir skorla mağlup etti.

Galatasaray Çağdaş Faktoring, Avrupa Kupası'nda Uniao Sportiva'yı farklı geçti: 84-52
Yayınlanma:

Basketbol Gelişim Merkezi'nde oynanan karşılaşmaya etkili bir başlangıç yapan sarı-kırmızılı ekip, ilk çeyreği 28-11’lik skorla kapattı. Oyunun kontrolünü elinde tutan Galatasaray, devre arasına 44-24’lük avantajla girdi.

İkinci yarıda da üstün oyununu sürdüren ev sahibi takım, üçüncü çeyreği 60-44 önde tamamladı ve maçın sonuna kadar farkı korumayı başardı. Son çeyrekte de etkili bir performans sergileyen Galatasaray, maçı 84-52’lik skorla kazanarak gruptaki ikinci galibiyetini elde etti.

Galatasaray'da, 23 sayıyla maçın en skorer oyuncusu olan Gökşen Fitik, galibiyetin mimarı oldu. Diğer önemli katkılar ise Fraser'ın 14, Park'ın 13, Derin Erdoğan'ın 8, Ayşe Cora'nın 7, Ayşegül Günay'ın 6, Vanloo'nun 5, Hollingsworth ve Meltem Yıldızhan'ın üçer, Selin Gül'ün ise 2 sayısı ile geldi.

Konuk takımda ise Scott 17, Ada ise 15 sayıyla oynadı, ancak bu bireysel performansları farklı mağlubiyeti engelleyemedi.

Bu sonuçla Galatasaray Çağdaş Faktoring, J Grubu’nda iki maçta iki galibiyet alarak liderlik koltuğuna oturdu.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.