Galatasaray, Çaykur Rizespor'a gol yağdırdı: Rizespor, Fenerbahçe'nin ardından Galatasaray'a da 5-0 yenildi

Süper Lig'in 5. haftasında Galatasaray, Ali Sami Yen Spor Kompleksi'nde konuk ettiği Rizespor'u 5-0 gibi farklı bir skorla mağlup etti.

Galatasaray, Çaykur Rizespor'a gol yağdırdı: Rizespor, Fenerbahçe'nin ardından Galatasaray'a da 5-0 yenildi
Yayınlanma:

Maçın başlama düdüğü çaldığı andan itibaren üstün bir oyun sergileyen sarı-kırmızılılar, 3. dakikada Davinson Sanchez'in kafa vuruşuyla öne geçti. Bu gol, Galatasaray'ın bu sezon Süper Lig'deki en erken golü oldu. 25. dakikada Abdülkerim Bardakcı'nın Osimhen'in kafa vuruşunun ardından sol ayağıyla attığı golle Galatasaray skoru 2-0'a taşıdı.İlk yarı ev sahibi ekibin 2-0'lık üstünlüğüyle sonuçlandı.

İkinci yarıya da hızlı başlayan Galatasaray, 49. dakikada Gabriel Sara'nın uzak köşeden attığı golle farkı üçe çıkardı. 61. dakikada Dries Mertens ve 80. dakikada Barış Alper Yılmaz'ın golleriyle farkı 5'e yükselten sarı-kırmızılılar, maçı 5-0 kazanarak büyük bir galibiyet elde etti. Galatasaray 25 şut attığı maçta 5 gollü galip gelirken geçen sezonun dikkat çeken takımı Çaykur Rizespor bu sezon Fenerbahçe'nin ardından Galatasaray'a da 5-0 yenildi.

Bu sonuçla Galatasaray, 4 maçta 4 galibiyetle ligdeki puanını 12'ye çıkardı. Galatasaray, gelecek hafta Gaziantep FK'ye konuk olacak. 5 maç sonunda 4 puanda kalan ve 3 maçtır yenilen Çaykur Rizespor ise Samsunspor ile evinde karşılaşacak.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.