Galatasaray - Gaziantep FK 11'ler belli oldu

Trendyol Süper Lig'in 3. hafta erteleme maçında Galatasaray, kendi sahasında Gaziantep FK'yi ağırlıyor. Karşılaşmanın ayrıntıları ve iki takımın 11'leri haberimizde...

Galatasaray - Gaziantep FK  11'ler belli oldu
Yayınlanma:

Galatasaray, Trendyol Süper Lig 3. hafta erteleme maçında Gaziantep FK ile RAMS Park'ta karşı karşıya gelecek. Mücadele, saat 20.00'de başlayacak ve maçı Cihan Aydın yönetecek. Aydın’ın yardımcılıklarını Samet Çiçek ve Suat Güz üstlenecek, 4. hakem olarak ise Oğuzhan Çakır görev yapacak. Kritik mücadele beIN SPORTS 1 kanalından naklen yayınlanacak.

GALATASARAY 12 PUANLA İKİNCİ SIRADA

Ligde oynadığı 4 maçtan 4 galibiyet alan Galatasaray, topladığı 12 puanla zirve yarışında önemli bir konumda bulunuyor. Sarı-kırmızılı ekip, lider Fenerbahçe'nin 1 puan gerisinde 2. sırada yer alıyor. Hücum hattındaki etkili performansı ile dikkat çeken Galatasaray, şu ana kadar ligde 14 gol kaydetti.

GAZİANTEP FK LİGDE ZORLU BİR BAŞLANGIÇ YAPTI

Gaziantep FK ise sezona istediği gibi bir başlangıç yapamadı. 3 maçta yalnızca 1 galibiyet alan Güneydoğu ekibi, 3 puanla 14. sırada yer alıyor. Galatasaray karşısında alınacak olası bir puan ya da galibiyet, takım için büyük moral kaynağı olabilir.

GALATASARAY’DA ÖNEMLİ EKSİKLER

Sarı-kırmızılı ekipte, yıldız oyuncu Mauro Icardi ve yeni transfer Hakim Ziyech, sakatlıkları nedeniyle Gaziantep FK karşısında forma giyemeyecek. Icardi, Adana Demirspor maçında, Ziyech ise Fas Milli Takımı'nın Lesotho ile oynadığı maçta sakatlanmıştı. Her iki oyuncunun da sahalara dönüş tarihi merakla bekleniyor.

YENİ TRANSFERLER STATÜ GEREĞİ YOK

Galatasaray’ın transfer döneminde kadrosuna kattığı Roland Sallai, Victor Osimhen ve Ismail Jakobs da statü gereği bu karşılaşmada forma giyemeyecekler. Bu oyuncular, Trendyol Süper Lig’in 3. haftasından ertelenen maç sonrası kadroya dahil edildikleri için oynama hakları bulunmuyor.

GALATASARAY’IN HÜCUM GÜCÜ DİKKAT ÇEKİYOR

Galatasaray, ligdeki ilk dört maçında rakip fileleri tam 14 kez havalandırdı. Sarı-kırmızılılar, Atakaş Hatayspor ve TÜMOSAN Konyaspor’a ikişer gol atarken, Adana Demirspor ve Çaykur Rizespor’a ise beşer gol kaydetti. Hücum hattındaki etkili performansı ile dikkat çeken Galatasaray, Gaziantep FK karşısında da gol yollarında etkili olmayı hedefliyor.

GALATASARAY VE GAZİANTEP FK 11'LER

GALATASARAY: Muslera, Kaan, Davinson, Abdülkerim, Berkan, Torreira, Sara, Mertens, Barış, Yunus, Batshuayi

GAZİANTEP FK : Dioudis, Ertuğrul, Viana, Saborit, Emre Taşdemir,Mirza Cihan, Mandouki, Kozlowski, Sorescu, Maxim, Kodro.

MAÇ BİLGİLERİ

  • Hakem: Cihan Aydın
  • Stat: RAMS Park
  • Saat: 20.00
  • Yayın: beIN SPORTS 1

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.