Galatasaray Kadın Futbol Takımı Şampiyonlar Ligi'nde Roma'yı ağırlıyor!

Galatasaray Kadın Futbol Takımı, UEFA Kadınlar Şampiyonlar Ligi A Grubu'ndaki ikinci maçında Roma'yı ağırlayacak.

Galatasaray Kadın Futbol Takımı Şampiyonlar Ligi'nde Roma'yı ağırlıyor!
Yayınlanma:

Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda 17 Ekim Perşembe günü saat 19:45’te başlayacak olan mücadele, sarı-kırmızılı ekip için büyük önem taşıyor. İlk maçında Lyon’a 3-0 mağlup olan Galatasaray, Roma karşısında taraftar desteğiyle galibiyet arayacak.

TARAFTARLAR MAÇA ÜCRETSİZ KATILABİLECEK

Galatasaray taraftarı, bu önemli karşılaşmayı stadyumdan ücretsiz olarak takip edebilecek. Galatasaray Petrol Ofisi - Roma maçının biletleri bedelsiz olarak dağıtılırken, sarı-kırmızılı kulüp taraftarlarını stadyuma davet ederek takımına tam destek vermeye çağırıyor. Galibiyetle moral bulmak isteyen Galatasaray, özellikle Kadınlar Süper Ligi’ndeki derbi mağlubiyetinin ardından bu maçı çıkış noktası olarak görüyor.

ROMA ZORLU RAKİP

İtalyan ekibi Roma, ilk maçında Wolfsburg’u 1-0 yenerek 3 puanla gruba iyi bir başlangıç yaptı. Galatasaray için zorlu geçecek olan bu mücadelede, rakip takımın formda olması sarı-kırmızılıların işini zorlaştırsa da, temsilcimiz taraftarının desteğiyle sahada avantaj sağlamayı planlıyor. UEFA Kadınlar Şampiyonlar Ligi A Grubu'nda Lyon, Roma, Wolfsburg ve Galatasaray yer alıyor.

MAÇI TESS OLOFSSON YÖNETECEK

Karşılaşmanın hakemi İsveç Futbol Federasyonu'ndan Tess Olofsson olacak. Yardımcılıklarını Almira Spahic ve Monica Lokkeberg yapacak. Maç, DAZN Women’s Football YouTube kanalından canlı olarak yayınlanacak ve futbolseverler maçı buradan takip edebilecek.

GALATASARAY İÇİN KRİTİK MAÇ

Galatasaray Kadın Futbol Takımı, A Grubu'nda henüz puanla tanışamadı. Ancak Roma karşısında alınacak bir galibiyet, sarı-kırmızılıları yarışa ortak edebilir. Rakip Roma ise, gruptaki ikinci galibiyetini alarak zirveye yerleşmek için sahaya çıkacak.

UEFA Kadınlar Şampiyonlar Ligi A Grubu Puan Durumu:

  1. Lyon - 3 puan
  2. Roma - 3 puan
  3. Wolfsburg - 0 puan
  4. Galatasaray - 0 puan

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.