Galatasaray'da İsmail Jakobs krizi: Senegal Milli Takımı devreye girdi!

Galatasaray’ın Monaco'dan transfer ettiği Ismail Jakobs’un, sakatlığı nedeniyle ameliyat olması bekleniyor. Başarılı sol bek, birkaç hafta sahalardan uzak kalacak. Senegal Futbol Federasyonu da Jakobs'un durumu hakkında bir açıklama yaptı.

Galatasaray'da İsmail Jakobs krizi: Senegal Milli Takımı devreye girdi!
Yayınlanma:

Dün akşam oynanan Alanyaspor maçında ilk 11'de sahaya çıkan Jakobs, gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekmişti. Ancak Joueurs SN'in haberine göre, oyuncunun dizinde ameliyat gerektiren bir sorun bulunduğu belirtildi. Jakobs’un bu hafta içinde geçireceği operasyon sonrası birkaç hafta sürecek bir tedavi sürecine gireceği ifade edildi.

JAKOBS’UN GALATASARAY PERFORMANSI

Galatasaray formasıyla şu ana kadar toplam 6 maça çıkan Jakobs, 523 dakika sahada kalmış ve 1 asistle skor katkısı sağlamıştı. Kulüp doktorunun verdiği bilgiye göre, Jakobs’un sakatlığına ilişkin yapılan MR taraması durumu doğruladı.

SENEGAL FUTBOL FEDERASYONU AÇIKLAMA YAPTI

Senegal Futbol Federasyonu, Galatasaray kulübünden aldığı bilgilere dayanarak oyuncunun sağlığı konusunda endişelerini dile getirdi. Federasyon, Jakobs’un milli takım kadrosundan çıkarıldığını duyurdu. Ancak, oyuncunun Galatasaray tarafından Alanyaspor maçında sahaya sürülmesi üzerine, federasyon milli takıma katılabilmesi için Jakobs’un derhal İstanbul’dan ayrılmasını talep etti. Bu doğrultuda, Jakobs’un pazartesi sabahı milli takıma geri döneceği bildirildi.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.