Galatasaray'da şaşırtan gelişme: Kerem Aktürkoğlu bıraktı

Galatasaray'ın milli oyuncusu Kerem Aktürkoğlu, Young Boys karşısında alınan 3-2'lik mağlubiyetin ardından sosyal medya hesabından önemli açıklamalarda bulundu. Bu açıklamada, kaptanlık görevinden ayrıldığını ve takımın rövanş maçı için destek talep ettiğini duyurdu.

Galatasaray'da şaşırtan gelişme: Kerem Aktürkoğlu bıraktı
Yayınlanma:

Kerem Aktürkoğlu, sosyal medya paylaşımında, "Bugüne kadar bana layık görülen kaptanlık görevini en iyi şekilde yapmaya çalıştım. Galatasaray’a 2020 yılında katıldığım andan itibaren yaşadığım her an, beni hem bir oyuncu olarak hem de bir insan olarak dönüştürdü. Kaptanlık bandı artık kolumda olmayacak olsa da, saha içinde ve dışında her zaman Galatasaray için inisiyatif alacağım" ifadelerini kullandı.

Young Boys karşısında alınan yenilgi sonrası taraftarların desteğinin önemini vurgulayan Kerem, "İsviçre’de bizi yalnız bırakmayan taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Üzgünüz ki onlara bir galibiyet sunamadık. Salı günü oynanacak rövanş maçında tek hedefimiz Young Boys’u geçmek olacak" şeklinde konuştu.

Galatasaray taraftarlarından, rövanş maçına odaklanmalarını ve desteklerini sürdürmelerini isteyen Kerem, "Bu süreçte, gündem dışında herhangi bir konuya odaklanmadan hedefimize yönelmeliyiz. İstanbul'daki muazzam atmosferde, sizin desteğinizle bir kişi fazladan oynayacağımızı biliyoruz. Biz de Galatasaray’ı hak ettiği yere getirmek için her şeyimizi vereceğiz ve umarım başarıyı birlikte yakalayacağız" dedi.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.