Galatasaray’dan 2 transfer: Detaylar paylaşıldı…

Transfer dönemi devam ederken Galatasaray’dan 2 transfer hamlesi geldi.

Galatasaray’dan 2 transfer: Detaylar paylaşıldı…
Yayınlanma:

Bu sezon şampiyonluk için Fenerbahçe ile kıyasıya mücadele içinde olan Galatasaray’da takımın en önemli futbolcularından biri olan Sacha Boey, Bayern Münih’e transfer olmuştu. Golcü oyuncusu Cedric Bakambu ile de yolları ayıran Galatasaray bu iki isim yerine 2 futbolcuyu renklerine bağladı. Sosyal medya hesabı üzerinden detayları paylaşan Galatasaray, İngiltere Premier Lig ekiplerinden Fulham'ın Brezilyalı santrforu Carlos Vinicius ve Nottingham Forest'ın Fildişi Sahilli sağ beki Serge Aurier'i kadrosuna kattığını duyurdu.

Sarı-kırmızılı kulüp, Fulham ile anlaşarak Carlos Vinicius'u 2023-2024 sezonu için kiralık olarak transfer etti. Bu transfer için Fulham'a 600 bin avro kiralama bedeli ödenecek. Aynı zamanda, oyuncuya da sezonluk olarak net 600 bin avro ücret ödenecek.

Serge Aurier'in transferi için ise Galatasaray, Nottingham Forest'a 100 bin avro transfer bedeli ödeyecek. Futbolcu ile 2023-2024 sezonu sonuna kadar sözleşme imzalandı. Aurier'e, bu sezon için net 600 bin avro garanti ücret ve net 150 bin avro imza ücreti ödenecek.

Serge Aurier bu sezon toplam 13 maçta 2 asist yapmış ve 924 dakika sahada kalmıştı. Carlos Vinicius ise 16 maçta 3 gol attı ve 405 dakika sahada kaldı.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.