Galatasaray'ın kader haftası: Cimbom gruptan nasıl çıkar?

Galatasaray, bu akşam A grubunda Manchester United'ı konuk edecek. Galatasaray, kritik mücadelede galip gelerek son 16 turu için avantaj elde etmek istiyor.

Galatasaray'ın kader haftası: Cimbom gruptan nasıl çıkar?
Yayınlanma:
Güncelleme:

Şampiyonlar Ligi'nde mücadele eden Galatasaray, A Grubu'nda yoluna devam ederken 4. maçlar sonunda 4 puanla 3. sırada yer alıyor.

Grubun lideri Bayern Münih, 12 puanla zirvede ve lider olarak çıkışını garantiledi. İkinci sırada yer alan Kopenhag ve Galatasaray ise 4'er puanla mücadele ediyor. Son sırada ise 3 puanla Manchester United bulunuyor.

KENDİ İŞİNİ KENDİ GÖRECEK

Galatasaray, bu akşam Manchester United'ı mağlup ederse ve sonraki maçında deplasmanda Kopenhag'ı da geçerse, diğer maçların sonuçlarına bakmaksızın adını son 16 turuna yazdırmış olacak.

KOPENHAG'DA 1 PUAN YETECEK...

Eğer Galatasaray bu akşam galip gelir ve Kopenhag da Bayern Münih'e karşı puan kaybederse, Sarı-Kırmızılılar için üst tura çıkabilmek için Danimarka deplasmanında sadece 1 puan bile yeterli olacak.

CİMBOM BU AKŞAM KAYBEDERSE...

Galatasaray'ın bu akşam Manchester United'a kaybetmesi durumunda, son hafta Kopenhag'ı yenmek zorunda kalacak ve aynı zamanda Manchester United'ın Bayern Münih'e karşı kaybetmesini bekleyecek.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.