Gecenin kahramanı Mert Günok: Sonuna kadar gitmek istiyoruz

A Milli Futbol Takımı'nın başarılı kalecisi Mert Günok, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda çeyrek finale yükselmelerinin sevincini ve hedeflerini paylaştı.

Gecenin kahramanı Mert Günok: Sonuna kadar gitmek istiyoruz
Yayınlanma:

Leipzig Stadyumu'nda oynanan ve Avusturya'yı 2-1 mağlup ettikleri maçın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Günok, takım olarak verdikleri mücadele ile turu geçmeyi başardıklarını belirterek, "Çok mutluyuz, gururluyuz. Daha işimiz bitmedi. Ayaklarımızın yere sağlam basması gerekiyor. İnşallah sonuna kadar gitmeyi hedefliyoruz" dedi.

Maç sırasında zaman zaman zor anlar yaşadıklarını ancak takımın savunma arkadaşlarıyla verimli bir mücadele sergileyerek başarılı olduklarını vurgulayan Günok, sakatlık konusunda ise herhangi bir problem yaşamadığını ifade etti. "Kampın başından beri ufak bir sıkıntıyla uğraşıyorum ama sağlık ekibimizin desteğiyle bu konuda sorun yaşamıyorum" şeklinde konuştu.

Çeyrek finalde Hollanda ile karşılaşacak olmalarıyla ilgili olarak ise Günok, bu aşamadan sonra rakibin ülkesinin öneminin kalmadığını belirtti. "Her maç zor olacak. Avusturya gibi iyi organize olmuş bir takıma karşı zor bir mücadele verdik. Hollanda da aynı şekilde zor bir rakip olacak. Ancak bugün aldığımız özgüven ve sevinçle diğer maça da iyi hazırlanıp başarıyı getirmek istiyoruz" dedi.

Maçın son anlarında yaptığı kurtarışı kariyerinde özel bir an olarak değerlendiren 35 yaşındaki kaleci, takımı adına gelecek maçlarda da aynı kararlılıkla performans sergilemek istediğini belirtti.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.