Gençler çıkış arıyor

Gençlerbirliği, haftanın kapanış maçında bu akşam Manisa FK’yı konuk edecek. Eryaman Stadı’nda saat 20.00’de oynanacak olan mücadeleyi Muhammet Ali Meteoğlu yönetecek.

Gençler çıkış arıyor
Yayınlanma:
Güncelleme:

Spor Toto Birinci Lig’in 11’inci haftasının kapanış maçında Manisa FK ile Eryaman Stadı’nda saat 20.00’de karşı karşıya gelecek olan Gençlerbirliği hazırlıklarını tamamladı. Mücadeleyi Muhammet Ali Metoğlu yönetecek. Manisa hazırlıklarının son antrenmanı öncesi kırmızı siyahlı futbolcular Türk bayrağı önünde Atatürk posterini açarak Cumhuriyet Bayramı’mızın 99. yılını kutladı.

 TÜRK BAYRAĞI AÇTILAR

Gençlerbirliği Spor Kulübü, Cumhuriyet Bayramı’nın 99’yılını kutladı. Manisa FK maçı hazırlıklarını devam ettiren kırmızı karalı ekipte Başkan Niyazi Akdaş, Başkan Vekili Kubilay Güvenç, A takım teknik ekibi, futbolcuları ve personeli ile Gençlerbirliği Futbol Okulları öğrencileri ve altyapı antrenörleri hep birlikte Türk bayrağı önünde Atatürk posteri açarak Cumhuriyet Bayramımızın 99. yılını kutladı.

HAZIRLIKLAR TAMAMLANDI

Spor Toto 1. Lig’in 11. haftasında bu akşam sahasında Manisa FK ile karşılaşacak olan Gençlerbirliği bu maçın hazırlıklarını bugün yaptığı tek antrenmanla tamamladı. Teknik Direktör Taşkın Aksoy yönetiminde yapılan antrenmana oyuncular ısınma koşusu ve koordinasyon çalışmasıyla başladı. Çabukluk çalışmasıyla devam eden antrenmanda daha sonra saha içerisine kurulu parkurlarda çeşitli pas organizasyonlarında bulunuldu. Antrenmanın ikinci etabında taktik ağırlıklı çalışan başkent ekibinde Teknik Direktör Taşkın Aksoy, saha içerisine getirttiği taktik tahtasında oyunculara bilgiler aktardı. Günün tek antrenmanı kanatlardan orta, şut ve gol organizasyonlarının ardından yapılan açma-germe egzersizleriyle son buldu.

genclerbirligi-21-018.jpg

BAŞKAN MAÇI İZLEDİ

Manisa Futbol Kulübü maçı hazırlıklarını takip eden Gençlerbirliği Başkanı Niyazi Akdaş antrenmanla aynı saatlerde oynanan Gençlerbirliği-Altınordu FK U17 takımları arasındaki maçı da Başkan Vekili Kubilay Güvenç ve Altyapıdan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Cem Karakaşoğlu’yla birlikte izledi. U17 takımları arasında oynanan karşılaşma 1-1’lik beraberlikle sonuçlandı.

HAKEM M. ALİ METEOĞLU

Spor Toto Birinci Lig 2022-2023 sezonunun onbirinci haftasının maçlarını yönetecek hakemler açıklandı. Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu tarafından açıklanan listeye göre haftanın kapanış maçında bu akşamı Gençlerbirliği ile Manisa arasında Eryaman Stadı’nda saat 20.00’de başlayacak olan mücadeleyi Muhammet Ali Meteoğlu’nun yöneteceği açıklandı. Muhammet Ali Meteoğlu’nun yardımcılıklarını Oğuz Terzi ile Sezgin Çınar hakem ikilisi yapacak. Mücadelenin dördüncü hakemi Yücel Büyük, gözlemcisi Aykut Gümülü olacak. Zorlu mücadelenin temsilciliklerin Cabir Kaşdemir ve Aykut Turan yapacak.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.