Gençler taktik çalıştı

Spor Toto Birinci Lig’in 35’inci haftasında deplasmanda Altaş Denizlispor ile karşı karşıya gelecek olan Gençlerbirliği bu maçın hazırlıklarını tamamlayarak karayolu ile Denizli’ye gidip kampa girerek maç saatini beklemeye başladı.

Gençler taktik çalıştı
Yayınlanma:
Güncelleme:

Spor Toto Birinci Lig’in 35’inci haftasında deplasmanda Altaş Denizlispor ile karşı karşıya gelecek olan Gençlerbirliği bu maçın hazırlıklarını tamamlayarak karayolu ile Denizli’ye gidip kampa girerek maç saatini beklemeye başladı. Pazar günü Denizli Atatürk Stadı’nda saat 16.00’da başlayacak olan mücadeleyi Mert Güzenge yönetecek. İki takım arasında ligin ilk yarasında Ankara’da oynanan mücadeleyi Gençlerbirliği Metehan Mert’in attığı golle 1-0 kazanmıştı.

HAZIRLIK TAMAMLANDI

Hafta sonu deplasmanda Denizlispor ile karşılaşacak olan Gençlerbirliği günü taktik ağırlıklı antrenmanla tamamladı. Isınma hareketleri ve dar alanda top kapma çalışmasıyla başlayan antrenman daha sonra dar alanda yapılan çift kaleli gol çalışmasıyla devam etti. Yaklaşık doksan dakika süren çalışma son bölümde yapılan tam sahada taktik çift kale maçla noktalandı. Öte yandan sakatlığı bulunan Kazenga LuaLua antrenmanın ilk bölümünü takımla, ikinci bölümünü ise takımdan ayrı olarak fizyoterapist eşliğinde geçirdi.

HAKEM MERT GÜZENGE

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu Spor Toto 1. Lig 2021-2022 sezonun otuzbeşinci haftasının maçlarını yönetecek hakemleri açıkladı. MHK’dan yapılan açıklamaya Pazar günü Denizli Atatürk Stadı’nda saat 16.00’da Altaş Denizlispor ile Gençlerbirliği arasında oynanacak olan mücadeleyi Mert Güzenge’nin yöneteceği açıklandı. Mert Güzenge’nin yardımcılıklarını Mehmet Şahan Yılmaz ile Oğuz Kağan Çalışır yapacak. Maçın dördüncü hakemi Mehmet Ali Özer olacak. Zorlu mücadelenin gözlemciliğini Ziya Çetin, temsilciliklerini de Levent Karabudak, Şevket Canıtez ve Zekeriya Hançer yapacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.