Gençlerbirliği Başkanı Osman Sungur'dan 'Hacettepe' açıklaması!

Gençlerbirliği Spor Kulübü Başkanı Osman Sungur, göreve geldikleri günden bu yana verdikleri sözleri yerine getirdiklerini ve kulübü "fabrika ayarlarına" döndürmek için çalıştıklarını belirtti. Sungur ayrıca, tesislerde yaşanan 'Hacettepe' problemi hakkında da net konuştu.

Gençlerbirliği Başkanı Osman Sungur'dan 'Hacettepe' açıklaması!
Yayınlanma:

İlhan Cavcav döneminden sonra altyapı ve tesislere yatırım yapılmadığını vurgulayan Sungur, kulübün geçmişteki başarılarına yeniden ulaşması için kapsamlı bir yeniden yapılandırma sürecine girdiklerini ifade etti.

“SPORTİF BAŞARIDAN ÖTEYE GEÇEN HEDEFLERİMİZ VAR”

Sungur, yaptığı açıklamada geçmiş yönetimlerin yalnızca sportif başarıya odaklandığını ve bu nedenle uzun vadeli planlamaların ihmal edildiğini söyledi. Takımın Süper Lig’de tutunma çabaları sonucunda maddi açıdan zor durumda kaldığını belirten Sungur, “Geçmiş yönetimler, sezonu kurtarmak adına yanlış kararlar aldı ve kulübü borçlandırdı. Altyapı ve tesisler unutuldu, bu da Gençlerbirliği’nin geleceğini tehlikeye attı,” dedi.

“BORÇLARI ÖDÜYOR, ALTYAPIYI YENİDEN İNŞA EDİYORUZ”

Göreve geldiklerinden bu yana kulübün mali yapısını düzeltmek için çaba sarf ettiklerini dile getiren Başkan Sungur, geçmişten gelen hacizleri kaldırmak ve borçları kapatmak için kaynak yaratmaya çalıştıklarını belirtti. Sungur, “Bir yandan mali sıkıntılarla mücadele ederken diğer yandan tesislerimizin teknik altyapısını yeniledik ve sporcularımıza en iyi sağlık hizmetlerini sunacak bir yapı oluşturduk,” diye konuştu. Ayrıca Sungur, altyapıdan yeni yetenekler çıkarma konusunda iddialı olduklarını ve Türk futboluna yeni yıldızlar kazandıracaklarını söyledi.

KULÜBÜN ESKİ BAŞKAN VE YÖNETİCİLERİNE SİTEM

Yıllarca pilot takım olma misyonunu üstlenen Hacettepe Spor Kulübü’nün yok olmasının en büyük sıkıntı olduğunu belirten Başkan Sungur, “Önceki başkanımızın almış olduğu yanlış karar yüzünden elimizden çıkan ve şu an içinde tesislerimizde problem olan bu konuyu sulh içinde çözmek en büyük arzumdur. Beni ve yönetimimizi üzen en önemli konulardan bir tanesi de bu kulüpte geçmişte başkanlık yapan, başkanvekilliği yapan sportif direktörlük yapan, kulüp başkanlığına aday olmuş arkadaşlarımızın kulübümüze icra, ihtar ve temlik vermeleridir. Şu an başka bir kulübün başkalığını yapan kişi geçmişte kulübümüze ne için verdiğini bilmediğimiz bir parayı ihtar çekerek talep ediyor” şeklinde konuştu.

“GENÇLERBİRLİĞİ İÇİN MADDİ VE MANEVİ KATKILARIMI SÜRDÜRECEĞİM”

Gençlerbirliği’ne gönülden bağlı olduğunu vurgulayan Osman Sungur, kişisel imkanları doğrultusunda kulübe büyük katkılarda bulunduğunu ve bu desteklerin devam edeceğini açıkladı. “Doğru yönetim anlayışıyla sponsorluklar temin ettik. Kulübü geleceğe taşıyacak projelerle maddi ve manevi itibarını geri kazandırmayı hedefliyoruz,” dedi. Sungur, tüm camiadan hoşgörü ve destek beklediklerini de sözlerine ekledi.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.