Gençlerbirliği çıkış arıyor

Gençlerbirliği, Spor Toto Birinci Lig’in 18’inci haftasında Pazar günü Nasadoge Menemenspor’u konuk edecek. Eryaman Stadı’nda saat 13.30’da başlayacak olan mücadeleyi Cihat Aydın yönetecek.

Gençlerbirliği çıkış arıyor
Yayınlanma:
Güncelleme:

Gençlerbirliği, Spor Toto Birinci Lig’in 18’inci haftasında Pazar günü Nasadoge Menemenspor’u konuk edecek. Eryaman Stadı’nda saat 13.30’da başlayacak olan mücadeleyi Cihat Aydın yönetecek.

Spor Toto 1. Lig’de 18’inci hafta heyecanı başlıyor. Ligde inişli çıkışlı bir grafik izleyen Gençlerbirliği Pazar günü sahasında Nasadoge Menemenspor’u konuk edecek. Eryaman Stadı’nda saat 13.30’da oynanacak olan mücadeleyi Cihat Aydın yönetecek. Son maçında Büyükşehir Belediye Erzurumspor’a deplasmanda 2-0 yenilen kırmızı siyahlı ekipte tek hedef ligin orta sıralarında yer alan Menemenspor’u yenerek yeniden çıkışa geçmek.

HAZIRLIKLAR TAMAMLANDI

Spor Toto Birinci Lig’in 18’inci haftasında Pazar günü sahasında Nasadoge Menemenspor ile karşı karşıya gelecek olan Gençlerbirliği bu maçın hazırlıklarını tamamladı. Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri'nde teknik direktör Metin Diyadin yönetiminde yapılan antrenman ısınma hareketleriyle başladı. Dar alanda top kapma çalışmasıyla süren antrenman, dar alanda çift kale maçla tamamlandı. Çift kale maçta futbolcuların hırslı ve istekli olması teknik heyetin yüzünü güldürdü. Menemenspor maçının hazırlıklarını tamamlayan kırmızı siyahlılar kampa girerek maç saatini beklemeye başladı.

KADINLARA MAÇ ÜCRETSİZ

Gençlerbirliği Spor Kulübü resmi Twitter sayfasından taraftarlarını mutlu edecek bir açıklama yaptı. Kulüpten yapılan açıklamada Pazar günü Eryaman Stadı’nda oynayacak olan Menemenspor karşılaşmasıyla birlikte kadın, sağlık çalışanı ve öğretmen taraftarlar sezonun geri kalanındaki maçlarını ücretsiz olarak izleyebilecek. Kulübümüz tarafından bilet tanımlanabilmesi için sağlık çalışanı, öğretmen ve kadın taraftarlarımızın Passolig kartlarının olması ve stadyuma giriş protokolü gereğince aşı kartlarının uygun olması gerekmektedir. Maça gelmek isteyenler kimlik bilgileri ve HES kodlarını WhatsApp üzerinden bize iletmeleri gerekmektedir. Bilet yüklemesi için ilgili WhatsApp hattı numarası: 0 (531) 219 63 52

HAKEM CİHAT AYDIN

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu Spor Toto 1. Lig 2021-2022 sezonun onsekizinci haftasının maçlarını yönetecek hakemleri açıkladı. MHK’dan yapılan açıklamaya Pazar günü Eryaman Stadı’nda saat 13.30’da Gençlerbirliği ile Nasadoge Menemenspor  arasında oynanacak olan mücadeleyi Cihat Aydın’ın yöneteceği açıklandı. Cihat Aydın’ın yardımcılıklarını Mehmet Yıldırım ile Muhammet Yumak yapacak. Maçın dördüncü hakemi Raşit Yorgancılar olacak. Zorlu mücadelenin gözlemcisi Mehmet Kaya temsilciliklerini de Ercan Dağdeviren ile Bülent Çınar Çavuş yapacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.