Gençlerbirliği fırsat tepti

Gençlerbirliği, Spor Toto 1’inci Lig’in 6. haftasında deplasmanda Denizlispor ile karşı karşıya geldi. İki kez yenik duruma düşen Başkent ekibi rakibi 2-2 berabere kaldı.

Gençlerbirliği fırsat tepti
Yayınlanma:
Güncelleme:

Gençlerbirliği, Spor Toto 1’inci Lig’in 6. haftasında deplasmanda Denizlispor ile karşı karşıya geldi. İki kez yenik duruma düşen Başkent ekibi rakibi 2-2 berabere kaldı.

Gençlerbirliği, Spor Toto Birinci Lig’in 6’ıncı haftasında deplasmanda Altaş Denizlispor ile karşı karşıya geldi. Denizli Atatürk Stadı’nda oynanan mücadeleyi Tarık Güldal, Kemal Mavi, Özcan Sultanoğlu hakem üçlüsü yönetti. Maça hızlı başlayan Denizlispor 6'ncı dakikada Ömer Şişmanoğlu ile 1-0 öne geçti. Gençlerbirliği bu gole 12'nci dakikada penaltıdan İlker Karakaş ile cevap verip durumu 1-1’e getirdi.

Denizlispor'da bu kez Oğuz Yılmaz sahneye çıkıp 21'inci dakikada takımını 2-1 üstünlüğe taşıdı ve ilk yarı bu skorla 2-1 sona erdi. İkinci yarıda etkili bir oyun ortaya koyan Gençlerbirliği 53'üncü dakikada Gökhan Gül şık plase vuruşla maça 2-2 dengeyi getirdi ve maç bu sonuçla sona erdi. İlk yarıda Gençlerbirliği daha atak bir futbol sergilemesine karşın yakaladığı pozisyonları değerlendiremedi.

Bu galibiyetin ardından Gençlerbirliği puanın 6’ya yükseltip 14’üncü sıraya inerken, Altaş Denizlispor ise 2 puanla ligde son sırada bulunuyor. Gençlerbirliği, Spor Toto Birinci Lig’in 7’inci haftasını bay geçecek. Altaş Denizlispor ise 3 Ekim Pazartesi akşamı deplasmanda saat 20.00’de Erzurumspor ile karşı karşıya gelecek. İkinci yarıda ev sahibine göre daha etkili olan Gençlerbirliği atak ve güzel futbolunun karşılığını alamadı.

MAÇTAN DAKİKALAR

Altaş Denizlispor ile Gençlerbirliği arasındaki mücadele nefes kesti. Maça Denizlispor etkili başlayıp 6’ıncı dakikada öne geçti. Bu dakika içinde Gençlerbirliği savunmasını hazırlıksız yakalayan Ömer Şişmanoğlu penaltı noktası üzerinden plase bir vuruşla meşin yuvarlağı ağlara gönderip takımını 1-0 öne geçirdi.

MAÇA BERABERLİK GELDİ

Beraberlik için yüklenen Gençlerbirliği 12’inci dakikada beraberliği yakaladı. Bu dakika içinde ani gelişen atakta Başkent ekibi penaltı kazandı. Mustafa Çeçenoğlu ile Barış Alıcı’nın ceza sahası içindeki mücadelesi sonrası VAR'dan uyarı alan maçın hakemi Tarık Güldal izlediği pozisyon sonrası penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen İlker Karakaş, yerden plase vuruşla kaleci Abdulkadir Sünger ile topu ayrı köşelere gönderip maça 1-1 eşitliği getirdi.

EV SAHİBİ ÖNE GEÇTİ

Mücadelenin 21’inci dakikası oynanırken Altaş Denizlispor bir kez daha önce geçti. Bu dakika içinde Gökhan Süzen’ün ceza sahası üzerinden çektiği sert şut kaleci Übeyd Adıyaman’dan döndü. Dönen topu önünde bulan Oğuz Yılmaz meşin yuvarlağı ağlara gönderip takımını 2-1 geçirdi. Bu golden sonra iki takımın atakları başka gol getirmeyince Denizlispor ilk yarıyı 2-1 önde tamamlayarak soyunma odasına gitti.

GÖKHAN’DAN GÜZEL GOL

İkinci yarıya etkili başlayan Gençlerbirliği beraberlik için Denizlispor kalesine yüklenmeye başlayıp 53’üncü dakikada bir kez daha beraberliği yakaladı. Bu dakika içinde Başkent ekibi ceza sahası dışından serbest vuruş kazandı. Topun başına geçen Gökhan Gül barajın üstünden güzel bir plase vuruşla topu bir kez daha ağlara gönderip maça 2-2 eşitliği getirdi. Bu golden sonra baskılı oyununu sürdüren kırmızı siyahlı ekip yakaladığı net fırsatları değerlendiremeyince mücadele karşılıklı atılan gollerle 2-2 sona ererken takımlar haftayı birer puanla kapattı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.