Gençlerbirliği aradığını İngiltere'de buldu: Hüseyin Biler Ankara'ya geliyor!

Gençlerbirliği yeni sezon kadro yapılanmasını planlama kapsamında transfer çalışmalarına devam ediyor. 'Gençlerbirliği genlerine uygun' politika izleme amacında olan Başkent ekibi, kancayı İngiltere'deki genç oyuncuya taktı.

Gençlerbirliği aradığını İngiltere'de buldu: Hüseyin Biler Ankara'ya geliyor!
Yayınlanma:

ÖZEL HABER: ÖMERCAN ÖZMEN

Gençlerbirliği yeni sezona yeni yönetim ve teknik ekiple giriyor. Kırmızı-siyahlı ekip kadro planlaması çalışmalarını sürerken transferde de önemli adımlar atmaya başladı.

Ankara temsilcisi, Gençlerbirliği Başkanı Osman Sungur'un 'Gençlerbirliği genlerine uygun' vizyonuyla beraber transferde genç isimlere yöneldi. Teknik Direktör Recep Karatepe önderliğinde top başı yapan Gençlerbirliği, transferde önemli bir adım attı.

İNGİLTERE ÇIKARMASINDA MUTLU SON!

Gençlerbirliği, AFC Wimbledon forması giyen Türk asıllı genç oyuncu Hüseyin Biler ile büyük ölçüde anlaşma sağladı.

biler.jpg

Gençlerbirliği, 2002 doğumlu genç oyuncu için görüşmeleri pozitif anlamda ilerleterek sona yaklaştı. Bonservis sorununu yetiştirme bedeli ödemesi ile çözüme ulaştırmayı hedefleyen Başkent ekibi hemen hemen her konuda anlaşma sağladı.

Hüseyin Biler, pürüzlerin giderilmesinin ardından Gençlerbirliği'ne imza atmak için Ankara'ya gelecek.

İNGİLTERE'DE YETİŞTİ GENÇLERBİRLİĞİ'NE GELİYOR

22 yaşındaki Hüseyin Biler, İngiltere'de başladığı futbola yine İngiltere'de devam ederek alt liglerde top koşturdu. Sağ ve sol bek pozisyonlarında oynayan genç oyuncu, altyapı eğitimini AFC Wimbledon'da aldı. Hüseyin Biler, A takıma çıkmasının ardından çeşitli İngiliz kulüplerine kiralandı. Son olarak Wimbledon formasıyla League Two'da 11 olmak üzere toplamda 19 maçta forma giydi ve 1 asist katkısı sağladı.

Hüseyin Biler, 2022/2023, 2023/2024 sezonların Wimbledon formasıyla toplamda 36 maça çıktı.

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum