Gençlerbirliği liderlik sınavında

Spor Toto Birinci Ligde şampiyonluk mücadelesi veren Gençlerbirliği Eryaman Stadı’nda konuk edeceği Boluspor maçının hazırlıklarını tamamladı.

Gençlerbirliği liderlik sınavında
Yayınlanma:
Güncelleme:

Spor Toto Birinci Ligde şampiyonluk mücadelesi veren Gençlerbirliği Eryaman Stadı’nda konuk edeceği Boluspor maçının hazırlıklarını tamamladı. Bu akşam saat 19.00’da başlayacak olan mücadeleyi Çağdaş Altay yönetecek. Kırmızı siyahlı ekipte hedef galip gelerek şampiyonluk yolunda bir engeli daha aşmak.

KAMPA GİRDİLER

Ligin 27. haftasında bu akşam Boluspor’u konuk edecek olan Gençlerbirliği hazırlıklarını tamamladı. Son antrenmanı salonda yaptığı çalışma ile güç depolayan kırmızı siyahlı futbolcular daha sonra sahada ısınma koşusuyla hazırlıklarını sürdürdü. Teknik direktör İbrahim Üzülmez gözetiminde gerçekleşen antrenmanda futbolcular kuvvet ve dayanıklılık çalıştı. Antrenmanın son bölümünde Boluspor maçının taktik çalışması üzerinde duruldu. Taktik maçta ortaya konulan futbol teknik heyetin yüzünü güldürdü. Hazırlıklarını tamamlayan kırmızı siyahlı futbolcuları kampa girip maç saatini beklemeye başladı.

AVERAJLA İKİNCİ

Gençlerbirliği geride kalan 26 hafta sonunda Abalı Denizlispor ile birlikte 54 puanla liderliği paylaşıyor. Kırmızı siyahlı ekip rakibinden iki gol eksiğiyle ikinci sıradan takip ediyor. Öte yandan iki takım arasında ligin ilk yarısında Bolu Atatürk Stadı’nda oynanan mücadeleyi 60. dakikada Stephen Sessegnon’nun golüyle Gençlerbirliği 1-0 kazanmıştı.

HAKEM ÇAĞDAŞ ALTAY

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu milli maçlar nedeniyle iki hafta ara verilen aranın ardından 27. haftanın maçlarını yönetecek hakemleri açıkladı. MHK’dan yapılan açıklamaya bu akşam Eryaman Stadı’nda saat 19.00’da Eryaman Stadı’nda oynanacak olan mücadeleyi Çağdaş Altay’ın yöneteceği açıklandı. Altay’ın yardımcılıklarını Gökmen Olgaç ve Habip Tiryaki yapacak. Maçın dördüncü hakemi Oğuzhan Uğurlu olurken, gözlemcisi Sabit Hacıömeroğlu temsilcileri Ömer Dalman, Aydın Balkanlı ve Bülent Çınar Çavuş olacak.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.