Gençlerbirliği Teknik Direktörü Recep Karatepe'den sezon planı ve transfer açıklaması! | Melih Bostan'da son durum!

Gençlerbirliği, Teknik Direktör Recep Karatepe ile sezon öncesi hedeflerini ve planlarını açıkladı. 21 yaşındaki Samed Onur’u transfer ederek kadrosunu güçlendiren Başkent ekibi, Trendyol Süper Lig'e yükselmeyi hedefliyor. Karatepe, taraftarlara mücadeleci bir takım izlettirmek istediklerini belirtti.

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Recep Karatepe'den sezon planı ve transfer açıklaması! | Melih Bostan'da son durum!
Yayınlanma:
Güncelleme:

Gençlerbirliği, Yeni Teknik Direktör Recep Karatepe ile sezon öncesi hedeflerini ve planlarını açıkladı.

İlk etap kamp çalışmalarını İlhan Cavcav Tesisleri'nde gerçekleştiren Gençlerbirliği, ikinci kamp dönemini Bolu’da yapacak. Teknik Direktör Recep Karatepe, kamptaki olumlu atmosferden memnun olduğunu dile getirdi. Geçmişte Fenerbahçe'de İsmail Kartal'ın yardımcılığını üstlenen Karatepe, Gençlerbirliği'nde teknik direktör olarak görev yapmanın mutluluğunu yaşadığını söyledi.

karatepe3.jpg

KARİYER VE TECRÜBELER

Teknik direktörlük kariyerine Ankara'da, Gençlerbirliği'nde başlamanın kendisi için önemli olduğunu vurgulayan Karatepe, "Yaklaşık 20 yıldır futbolun içindeyim. İlk antrenörlük deneyimimi de Ankara'da, Şekerspor'da yaşamıştım. Gençlerbirliği, her zaman gündemimizde olan bir takım. Ankara'yı çok iyi bilen bir antrenör olarak Gençlerbirliği'nin doğru bir başlangıç noktası olduğuna inanıyorum" dedi.

TAKIMIN DİNAMİKLERİ VE HEDEFLER

Karatepe, takımın enerjisinin yüksek olduğunu ve yeni transferlerin uyum sağladığını belirterek, "Genç oyuncularımızın kulübe olan bağlılıklarıyla beraber iyi bir kamp dönemi geçiriyoruz. İkinci kamp döneminde takımımız daha da şekillenecek ve gelecek transferlerle güçlü bir kadro oluşturacağız" ifadelerini kullandı.

Gençlerbirliği taraftarlarının nasıl bir takım izleyeceği sorusuna ise Karatepe, "Gençlerbirliği'nin geçmişteki başarılarını göz önüne alarak, dinamik, mücadeleci ve kazanmayı seven bir takım oluşturmak istiyoruz. Kazansa da kaybetse de mücadeleyi bırakmayacak, ruhunu sahaya yansıtacak bir takım oluşturacağız." yanıtını verdi.

karatepe4.jpg

TRANSFER STRATEJİSİ

Transfer sürecinde bütçeye uygun hareket ettiklerini belirten Karatepe, "Türkiye'deki çoğu kulübün mali durumu ortada. Transferlerde aceleci davranmamak lazım. İyi oyuncuların gelmesini istiyoruz ama kulübün bütçesine uygun transfer planlaması yapmak zorundayız. Şu ana kadar nokta transferler yaptık ve bu şekilde devam edeceğiz." diye konuştu.

GENÇ YETENEKLER VE GELECEK

Geçen sezonun ikinci yarısında dikkat çeken genç golcü Melih Bostan’ın durumuyla ilgili olarak Karatepe, "Melih Bostan ile Fenerbahçe’de çalıştım. Çıkışını doğru yerde yakaladı. Gençlerbirliği onun için çok değerli. Ancak bazı prosedürler var ve şu anda bizimle değil. Alttan gelen genç oyuncularımız var ve yeni yetenekler çıkartmamız gerekiyor. Gençlerbirliği, altyapısıyla ünlü bir kulüp. Yeni Ardalar çıkartacağız." dedi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.