Gençlerbirliği, teknik direktörünü duyurdu: "Genç, teknolojiye hakim, kulübü iyi tanıyan bir teknik adam"

Türkiye'nin köklü futbol kulüplerinden Gençlerbirliği, yeni teknik direktörü olarak Recep Karatepe ile anlaştı. Kırmızı-siyahlı ekip, Fenerbahçe'nin teknik direktörü İsmail Kartal'ın yardımcılığını yapmış olan Karatepe ile 1+1 yıllık bir sözleşme imzaladı.

Gençlerbirliği, teknik direktörünü duyurdu: "Genç, teknolojiye hakim, kulübü iyi tanıyan bir teknik adam"
Yayınlanma:

46 yaşındaki Recep Karatepe, teknik adamlık kariyerine Ersun Yanal'ın ekibinde başladı ve daha sonra Fenerbahçe ile Trabzonspor gibi önemli kulüplerde görev aldı. 2020-2021 sezonunda Gençlerbirliği'nde Özcan Bizati ile çalıştıktan sonra, İsmail Kartal'ın ekibine katılarak sarı-lacivertli kulüpte görev yaptı. UEFA Pro Lisans sahibi olan Karatepe, Gençlerbirliği'nin Süper Lig'den düşmesinin ardından teknik ekip içinde yer aldı.

Gençlerbirliği Kulübü Başkanı Osman Sungur, Recep Karatepe'yi takıma teknik direktör olarak atamalarının önemli bir karar olduğunu belirtti. Sungur, Karatepe'nin Ankara doğumlu olduğunu, teknik direktörlük kariyerine başkentte başladığını ve kulübün de bir dönemde görev aldığını ifade ederek, "Karatepe, genç, teknolojiye hakim, kulübü iyi tanıyan ve başarıya odaklanmış bir teknik adam. Ekibini kaliteli isimlerle oluşturacak ve kulübümüzü başarıya taşıyacak. Bu tercihimizde maddi koşullardan çok, yeni bir yönetim anlayışı ve başarı odaklı bir vizyonun etkili olduğunu düşünüyorum" dedi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.