Gençlerbirliği Türkgücü München ile işbirliği anlaşması imzaladı

Almanya’nın Türkgücü München takımı ve Gençlerbirliği arasında bir iş birliği anlaşması imzalandı.

Gençlerbirliği Türkgücü München ile işbirliği anlaşması imzaladı
Yayınlanma:

Gençlerbirliği ve Almanya’nın Türkgücü München takımı arasında futbolcu, antrenör ve bilgi alışverişi için iş birliği anlaşması imzalandı.

Anlaşma, Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri’nde imzalandı. İmza törenine, Gençlerbirliği Spor Kulübü Başkanı Niyazi Akdaş, Başkan Vekili Arif Ölmez, İdari İşlerden Sorumlu Asbaşkan Mehmet Soylu, Türkgücü München Başkanı Serdar Yılmaz ile Başkan Yardımcısı Muhammed Çoban katılım sağladı.

''YETENEKLİ OYUNCULAR TARANACAK''

Gençlerbirliği Spor Kulübü Başkanı Niyazi Akdaş, yapılan iş birliği anlaşmasından memnun olduğunu ifade ederek, önemli bir adım attıklarını belirtti. Akdaş, iş birliği ile birlikte Avrupa'da daha fazla varlık gösterme fırsatı elde ettiklerini vurgulayarak, Türkgücü München takımıyla futbolcu transferi, antrenörlerin Avrupa'daki gelişmeleri yerinde görmesi ve eğitimleri, yetenekli oyuncuların taranması gibi scouting çalışmalarını içeren bir anlaşma imzaladıklarını söyledi. Başkan, bu iş birliğinin Gençlerbirliği'nin değerine değer katacağını ifade ederek, yakın zamanda bu iş birliğinin olumlu sonuçlarını görmeyi umduklarını belirtti.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.