Gençlerbirliği üç puan peşinde

Gençlerbirliği, Spor Toto 1. Lig’in 18. haftasında, bugün deplasmanda deplasmanda oynayacağı Sakaryaspor maçının hazırlıklarını tamamlayarak karayolu ile Sakarya’ya gidip kampa girerek maç saatini beklemeye başladı.

Gençlerbirliği üç puan peşinde
Yayınlanma:
Güncelleme:

Gençlerbirliği, Spor Toto 1. Lig’in 18. haftasında, bugün deplasmanda deplasmanda oynayacağı Sakaryaspor maçının hazırlıklarını tamamlayarak karayolu ile Sakarya’ya gidip kampa girerek maç saatini beklemeye başladı. Yeni Sakarya Atatürk Stadı’nda saat 16.00’da başlayacak olan mücadeleyi Direnç Tonusluoğlu yönetecek. Ligin son sırasında yer alan kırmızı siyahlılar güçlü rakibi karşısında üç puan mücadelesi verecek.

HAZIRLIKLAR TAMAMLANDI

Bugün deplasmanda Sakaryaspor ile karşı karşıya gelecek olan Gençlerbirliği bu maçın hazırlıklarını tamamladı. Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri’mizde yapılan son antrenmana, futbolcular ısınma koşusu ve koordinasyon çalışmasıyla başladı. Antrenmanın devamında saha içerisine kurulu parkurlarda ve dar alanda çeşitli pas organizasyonlarında bulundu. Antrenmanın sonraki etabında gruplar halinde yarı sahada maç yapan kırmızı siyahlı oyuncular antrenmanı MAS (Maksimumum aerobik hız) koşusuyla tamamladı. Öte yandan tedavileri devam eden Musa Şahindere ve kaleci Onur Alp Sarman, sağlık ekibinin gözetiminde takımdan ayrı bireysel antrenman yaptı.

HAKEM DİRENÇ TONUSLUOĞLU

Spor Toto Birinci Lig 2022-2023 sezonunun onsekizinci haftasının maçlarını yönetecek hakemler açıklandı. Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu tarafından açıklanan listeye göre bugün Sakaryaspor A.Ş. ile Gençlerbirliği arasında Yeni Sakarya Atatürk Stadı’nda saat 16.00’da başlayacak olan Direnç Tonusluoğlu’nun yöneteceği açıklandı. Direnç Tonusluoğlu’nun yardımcılıklarını Cemal Alpal ile Burak Cansız hakem ikilisi yapacak. Mücadelenin dördüncü hakemliğini ise se Veli Karakaya yapacak.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.