Gençlerbirliği zorlu virajda

Gençlerbirliği, Spor Toto Birinci Lig’in 36’ıncı haftasında Pazar günü Eryaman Stadı’nda Büyükşehir Belediye Erzurumspor’u konuk edecek. Saat 16.00’da başlayacak olan mücadeleyi Burak Şeker yönetecek.

Gençlerbirliği zorlu virajda
Yayınlanma:
Güncelleme:

Gençlerbirliği, Spor Toto Birinci Lig’in 36’ıncı haftasında Pazar günü Eryaman Stadı’nda Büyükşehir Belediye Erzurumspor’u konuk edecek. Saat 16.00’da başlayacak olan mücadeleyi Burak Şeker yönetecek.

Spor Toto Birinci Lig’in 36’ıncı haftasında Büyükşehir Belediye Erzurumspor’u konuk edecek olan Gençlerbirliği bu maçın hazırlıklarını yaptığı son antrenmanın ardından tamamlayarak kampa girip maç saatini beklemeye başladı. Eryaman Stadı’nda saat 16.00’da başlayacak olan mücadeleyi Burak Şeker yönetecek. Ligde kalma adına büyük önem taşıyan maçta kırmızı siyahlı ekipte tek hedef üç puan. İki takım arasında ligin ilk yarısında Erzurum’da oynanan mücadeleyi Erzurumspor Emircan Altıntaş ve Aaron Olanare’nin attığı gollerle 2-0 kazanmıştı.

HAZIRLIKLAR TAMAMLANDI

Pazar günü Eryaman Stadı’nda Büyükşehir Belediye Erzurumspor’u ağırlayacak olan Gençlerbirliği, İlhan Cavcav Tesisleri’nde hazırlıklarını yaptığı son antrenmanın ardından tamamladı. Başkan Niyazi Akdaş ve taraftarların da izlediği antrenman ısınma hareketleri ve dar alanda top kapma çalışmasıyla başladı. Yaklaşık doksan dakika süren çalışma son bölümde yapılan dört kaleli mini turnuva ile noktalandı. Öte yandan antrenmanın sonunda Başkan Niyazi Akdaş, asbaşkanlardan Mehmet Soylu, Kulüp Genel Müdürü Ergun Maraşlı, Sportif Direktör Baki Mercimek ve taraftarlar, futbolcularla bir araya gelerek bayramlaştı. Taraftarların getirdiği baklava antrenmanı bitiminde futbolculara ikram edildi.

AMAÇ LİGDE KALMAK

Ligin bitimine üç hafta kala kümede kalma mücadelesi veren Gençlerbirliği, sahasında oynayacağı Büyükşehir Belediye Erzurumspor maçını mutlaka kazanmak parolası ile sahaya çıkacak. Dört takımın düşeceği Spor Toto Birinci Lig 2021-2022 Sezonunda Balıkesirspor dışında son üç takım belli değil. Bitime üç hafta kala 44 puanlı Adanaspor, Ankara Keçiörengücü, 42 puanlı Altaş Denizlispor, Gençlerbirliği, 41 puanlı Beypiliç Boluspor, Altınordu, 10 puanlı Kocaelispor, 38 puanlı Bursaspor ile Nasadoge Menemenspor takımlarının küme düşme tehlikesi devam ediyor.

HAKEM BURAK ŞEKER

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu Spor Toto 1. Lig 2021-2022 sezonun otuzaltıncı haftasının maçlarını yönetecek hakemleri açıkladı. MHK’dan yapılan açıklamaya Pazar günü Eryaman Stadı’nda saat 16.00’da Gençlerbirliği ile Büyükşehir Belediye Erzurumspor arasında oynanacak olan mücadeleyi Burak Şeker’in yöneteceği açıklandı. Burak Şeker’in yardımcılıklarını Ata Yıldırım ile Orkun Aktaş yapacak. Maçın dördüncü hakemi Ahmet Ecevit olacak. Zorlu mücadelenin gözlemciliğini Kerem Fahri Baykalmış, temsilciliklerini de Ahmet Korkmaz ile Mehmet Yaşar Düzen yapacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.