Gençlerbirliği'nde kaleci hareketliliği: Gençlerbirliği ve Ankaragücü tekrar karşı karşıya! | Gençler'e Galatasaraylı kaleci!

Gençlerbirliği transfer çalışmaları kapsamında arayışlarını sürdürürken gözünü kalecilere çevirdi. Bilinmezlikler içerisinde devam eden kaleci operasyonu netleşti. anadolugazete.com.tr'nin ulaştığı bilgilere göre kaleci konusunda da Gençlerbirliği ve Ankaragücü arasında bir 'transfer derbisi' var.

Gençlerbirliği'nde kaleci hareketliliği: Gençlerbirliği ve Ankaragücü tekrar karşı karşıya! | Gençler'e Galatasaraylı kaleci!
Yayınlanma:
Güncelleme:

ÖZEL HABER: ÖMERCAN ÖZMEN

Gençlerbirliği'nde bir süredir kaleci konusunda gündem Ertuğrul Çetin'di. Ertuğrul, Fenerbahçe'ye dönerek sezon öncesi kampta yer aldı. Girişimler devam ederken Fenerbahçe kalecisi Livakovic'in EURO 2024'te olması nedeniyle Ertuğrul'un sarı-lacivertlilerin kampından ayrılması teknik direktör Jose Mourinho tarafından reddedildi.

ertugrul.jpg

Mourinho'nun vetosu sonrası Hırvatistan'ın elenmesi, Livakovic'in dönüyor olması derken, Ertuğrul Çetin bu sezonun transferde flaş takımı Iğdır FK ile anlaştı.

GENÇLERBİRLİĞİ'NİN KALECİ ROTASYONU

Ankara temsilcisinin anlık olarak elinde bulunan kaleciler, Orkun Özdemir, Atalay Gökçe ve Ebrar Aydın...

Kırmızı-siyahlı ekip, maç sayıları düşük sayılabilecek kaleci rotasyonu arasında planlamasını transfer olarak belirledi. Bu kapsamda Ertuğrul'dan umduğunu bulamayan Gençlerbirliği, Galatasaray'ın kapısını çalacak. Bunun yanı sıra başka bir isim için Ankaragücü'yle bir transfer mücadelesine girecek.

batu.jpg

FENERBAHÇELİ ERTUĞRUL'DAN SONRA BİR GALATASARAYLI GELİYOR

Gençlerbirliği'nde kale için en önemli aday Batuhan Şen... Galatasaray altyapısında yetişen ve geçtiğimiz senelerde de Gençlerbirliği'nin aklının bir yanında ihtimaller arasında olan Batuhan Şen bu sene kırmızı-kara formayı giymeye çok yakın.

Gençlerbirliği'nin ciddi şekilde talip olduğu 25 yaşındaki kaleci Batuhan, kiralık olarak Gaziantep FK ve Karagümrük formaları da giymişti.

BATUHAN FORMÜLÜ

Başkent ekibi, Batuhan Şen'in transferinde kiralama yöntemine gidecek. Gençlerbirliği'nin kiralık Batuhan formülü dışında kontratıyla kadrosuna katmayı planladığı bir ihtimal daha bulunuyor. Gençlerbirliği bu iki ihtimali de elde tutuyor ve duruma göre transferde rotayı kırmızı-siyahlı ekibe en avantajlı olacak şekilde çevirecek.

Gençlerbirliği ilerleyen günlerde Batuhan için temaslarını artıracak ve transfer için önemli adımlar atacak.

erenturk.jpg

GENÇLER'E KONTRATLI KALECİ: ERHAN ERENTÜRK

Erhan Erentürk, Gençlerbirliği'nin kaleci transferi konusunda yoğunlaştığı bir diğer isim olarak öne çıkıyor. 29 yaşındaki tecrübeli kaleci şu anda bonservisi elinde bir şekilde sözleşme bekliyor. 1.Lig'de 110 maçı geride bırakan Erentürk, Gençlerbirliği'ne imzaya yakın...

ANKARA'DA 'TRANSFER DERBİSİ'

Erhan Erentürk ismi Gençlerbirliği ve Ankaragücü'nün transferde bu sezon bir kez daha karşı karşıya gelebileceği isim olarak dikkat çekiyor. Sinan Osmanoğlu transfer hikayesinde de iki takımın ilgisi olmuş, Osmanoğlu Gençlerbirliği ile anlaşmıştı. Ankara'nın benzer bir durumu Erhan Erentürk'te yaşaması olası...

Ankaragücü, kaleci Bahadır Han Güngördü'nün gitme ihtimaline karşın yerine Erhan Ertürk'ü düşünüyor.

gbag.jpg

Bonservisi elinde, serbest oyuncu statüsünde bulunan Erhan Erentürk, bir kez daha iki Ankara temsilcisini karşı karşıya getirecek. Gençlerbirliği'nin Erhan Erentürk'e olan ilgisi ve transferde devam eden süreç kırmızı-siyahlıları 'transfer derbisi'nde bir adım öne çıkarıyor.

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.