Gençlerbirliği’nde yenileme günü

Spor Toto Birinci Lig’in 35’inci haftasında deplasmanda 1 Mayıs Pazar günü saat 16b00’da Altaş Denizlispor ile karşı karşıya gelecek olan Gençlerbirliği bu maçın hazırlıklarını yenileme antrenmanı ile devam ettirdi.

Gençlerbirliği’nde yenileme günü
Yayınlanma:
Güncelleme:

Spor Toto Birinci Lig’in 35’inci haftasında deplasmanda 1 Mayıs Pazar günü saat 16b00’da Altaş Denizlispor ile karşı karşıya gelecek olan Gençlerbirliği bu maçın hazırlıklarını yenileme antrenmanı ile devam ettirdi. Son maçında Süper Lig’e çıkma mücadelesi veren Royal Hastanesi Bandırmaspor’u 2-0 yenerek ligde kalma yolunda büyük bir adım ve tehlikeli bölgeden çıkan kırmızı siyahlılarda tek hedef düşme potasında bulunan Denizlispor karşısında puan veya puanla almak.

HAZIRLIKLAR SÜRÜYOR

Spor Toto Birinci Lig’in 34’üncü haftasını Royal Hastanesi Bandırmaspor galibiyeti ile kapatan Gençlerbirliği bir günlür izinin ardından yeniden İlhan Cavcav Tesisleri’nde toplandı. Isınma hareketleri ve koşusu ile başlayan çalışma daha sonra dar alanda top kapma oyunu ile devam etti. Yaklaşık bir saat süren çalışma son bölümde yapılan koşu ile tamamlandı. Öte yandan Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) şampiyonluk yarışının yanı sıra düşme hattını da yakından ilgilendiren 35’inci hafta maçlarının 1 Mayıs Pazar günü saat 16.00’da oynanmasına karar verdi.

HAKEM TURGUT DOMAN

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu Spor Toto 1. Lig 2021-2022 sezonun otuzbeşinci haftasının maçlarını yönetecek hakemleri açıkladı. MHK’dan yapılan açıklamaya Pazar günü Denizli Atatürk Stadı’nda saat 16.00’da Altaş Denizlispor ile Gençlerbirliği arasında oynanacak olan mücadeleyi Mert Güzenge’nin yöneteceği açıklandı. Mert Güzenge’nin yardımcılıklarını Mehmet Şahan Yılmaz ile Oğuz Kağan Çalışır yapacak. Maçın dördüncü hakemi Mehmet Ali Özer olacak. Zorlu mücadelenin gözlemciliğini Ziya Çetin, temsilciliklerini de Levent Karabudak, Şevket Canıtez ve Zekeriya Hançer yapacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.