Gençler’de tempolu antrenman

Spor Toto Birinci Lig’de kalmak için mücadele eden Gençlerbirliği, 14 Mayıs Cumartesi günü deplasmanda Menemen İlçe Stadı’nda oynayacağı Nasadoge Menemenspor maçının hazırlıklarına ara vermeden devam ediyor.

Gençler’de tempolu antrenman
Yayınlanma:
Güncelleme:

Spor Toto Birinci Lig’de kalmak için mücadele eden Gençlerbirliği, 14 Mayıs Cumartesi günü deplasmanda Menemen İlçe Stadı’nda oynayacağı Nasadoge Menemenspor maçının hazırlıklarına ara vermeden devam ediyor. Ligde son iki haftaya girilirken 45 puanla 13’üncü sırada bulunan Başkent ekibi ligden düşmesi hemen hemen kesinleşen Menemenspor’u deplasmanda yenerek son haftaya rahat girmek istiyor.

11-009.jpg

KAZANAN BEYAZ TAKIM

Hafta sonu deplasmanda ligde kalma yolunda büyük önem taşıyan maçta Menemenspor ile karşılaşacak olan Gençlerbirliği günü sabah saatlerinde yaptığı tempolu çalışma ile geçirdi. Isınma hareketleri ve dar alanda top kapma oyunu ile başlayan çalışma ikinci bölümde yapılan dört takımlı turnuva ile tamamlandı. Turnuvanın galibi beyaz takım oldu. Beyaz takım oyuncuları maçın ardından orta sahada toplanarak zafer pozu verdiler. Kırmızı siyahlılar bugün yapacağı antrenmanla Menemenspor maçının hazırlıklarına devam edecek.

genclerbirligi-22-002.jpg

AKYÜZ: EN BÜYÜK TEŞEKKÜRÜ TARAFTARLARIMIZA EDİYORUZ

Gençlerbirliği Kulübü Basından Sorumlu Asbaşkanı Muammer Akyüz, 2-1 kazandıkları Büyükşehir Belediye Erzurumspor maçıyla ilgili açıklamalarda bulunup taraftarlara teşekkür etti. Akyüz şunları söyledi, “Bulunduğumuz ligde kolay kolay görülemeyecek, kıran kırana bir mücadele yaşanmaktadır. Takımımız son haftalardaki performansını oynadığımız Erzurumspor maçında da göstererek oyunun başında gol yememize rağmen lehimize çevirerek kazanmasını bildi. Direklerden dönen toplardan birkaçı bile gol olsaydı fark daha da açılabilirdi. Tabi ki gönlümüz takımımızın düşme hattında değil de şampiyonlukta mücadele etmesini arzu ederdi. Ancak devraldığımız şartlar buna uygun değildi. Buna rağmen büyük zorluklarla kurduğumuz ekibimiz takım olma yolunda büyük mücadele vermektedir. Erzurumspor maçı ile ilgili ortaya koydukları performansları nedeni ile teknik heyetimize ve futbolcularımıza teşekkür ediyoruz. Ancak esas teşekkürü doksan dakika hiç durmadan takımlarını destekleyerek maç boyunca onları maçtan düşürmeyen taraftarlarımıza ediyoruz” ifadelerine yer verdi.

Kaynak:Bülten

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.