Gençler’den Karadeniz çıkarması

Spor Toto Birinci Ligde zirve mücadelesi veren Gençlerbirliği ligin 28. haftasında deplasmanda Giresunspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamlayarak karayolu ile Giresun’a giderek kampa girdi.

Gençler’den Karadeniz çıkarması
Yayınlanma:
Güncelleme:

ORHUN YILDIZ

Pazar günü saat 16.30’da oynanacak olan zorlu mücadeleyi ligin deneyimli hakemlerinden Halis Özkahya yönetecek. Kırmızı siyahlı ekipte hedef evinde Boluspor önünde aldığı bir puanı telafi ederek şampiyonluk yolunda bir engeli daha aşmak.

KAMPA GİRDİLER

Ligin 28. haftasında yarın deplasmanda Giresunspor’a konuk olacak olan Gençlerbirliği hazırlıklarını tamamladı. Son antrenmana ısınma koşusuyla başlayan kırmızı siyahlılar daha sonra teknik direktör İbrahim Üzülmez gözetiminde gerçekleşen antrenmanda futbolcular kuvvet ve dayanıklılık çalıştı. Antrenmanın son bölümünde Giresunspor maçının taktik çalışması üzerinde duruldu. Taktik maçta ortaya konulan futbol teknik heyetin yüzünü güldürdü. Hazırlıklarını tamamlayan kırmızı siyahlı futbolcuları kampa girip maç saatini beklemeye başladı. Öte yandan takımda sakat ve cezalı oyuncuların çokluğu İbrahim Üzülmez’i zor durumda bıraktı. Gençlerbirliği geride kalan 27 hafta sonunda Abalı Denizlispor ile birlikte 55 puanla averajla liderliği paylaşıyor. Kırmızı siyahlı ekip rakibinden iki gol eksiğiyle sıradan takip ediyor. Öte yandan iki takım arasında ligin ilk yarısında Osmanlı Stadı’nda oynanan mücadeleyi Ankara temsilcisi 12. dakikada Ahmet İlhan Özek’in 12. dakikada attığı golle 1-0 kazanmıştı.

HAKEM HALİS ÖZKAHYA

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu 28. haftanın maçlarını yönetecek hakemleri açıkladı. MHK’dan yapılan açıklamaya bugün Giresun Atatürk Stadı’nda saat 16.30’da oynanacak olan mücadeleyi ligin deneyimli hakemlerinden Halis Özkahya yönetecek. Özkahya’nın yardımcılıklarını Halis Sancaktar ve Deniz Caner Özaral yapacak. Maçın dördüncü hakemi Erdem Temel olurken, gözlemcisi Yunus Yıldırım, temsilcileri de Faik Demez, Barış Şensoy ve Bülent Tırnaksız olacak.

genclerbirligi-22-001.jpg
 

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.