Gençlere taş çıkarttılar

Türkiye Satranç Federasyonu tarafından 2022 Türkiye Emektarlar Satranç Şampiyonası Ankara Ulus’ta bulunan Atatürk Satranç Merkezi binasında 3’üncü tur müsabakalarıyla devam ediyor.

Gençlere taş çıkarttılar
Yayınlanma:
Güncelleme:

Türkiye Satranç Federasyonu tarafından 2022 Türkiye Emektarlar Satranç Şampiyonası Ankara Ulus’ta bulunan Atatürk Satranç Merkezi binasında 3’üncü tur müsabakalarıyla devam ediyor. 30 Mayıs-5 Haziran tarihleri arasında düzenlenen şampiyonada Türkiye’nin dört bir yanından 75 sporcu hamle yaptı.

Emektarlar Satranç Şampiyonası’nda bugün 3. tur maçları oynandı. Türkiye’nin dört bir yanından yaklaşık 70 sporcunun hamle yaptığı turnuva Ankara’da Atatürk Satranç Merkezi binasında düzenleniyor. 2 kategoride düzenlenen şampiyonanın 3. tur maçlarının ardından emektarlar kategorisinde tam puan ile CM İbrahim Tofan, Turhan Korkmaz, Arno Garabetyan, Bülent Güner, kıdemli emektarlar kategorisinde tam puanla İbrahim Bapoğlu, Halil Nejat Özmen, Sedat Sabri Severcan yoluna devam ediyor.

emektarlar-31.jpg

Şampiyonanın açılış töreninde konuşan Türkiye Satranç Federasyonu Başkanı Gülkız Tulay, “Van’dan İzmir’e, Samsun’dan Antalya’ya kadar Türkiye’nin dört bir yanından siz kıymetli sporcularımız hepiniz şampiyonamıza hoş geldiniz. 2 yıl aradan sonra sizlerle birlikte olmak, bu şampiyonayı düzenlemek bizler için çok kıymetli. Hepinizden çok güzel geri dönüşler alıyoruz. Bu bizleri daha da mutlu ediyor. İyi ki buradayız diyoruz. Peş peşe birbirinden başarılı organizasyonlara imza atıyoruz. Hem şampiyonanın açılışını yapmak hem de Ankara’mıza böyle bir satranç salonu kazandırmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Yeni turnuva salonumuzun tüm satranç camiamıza hayırlı olmasını diliyor, şampiyonada hamle yapan tüm sporcularımıza başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.