Giovanni van Bronckhorst, Ajax maçı öncesi iddialı konuştu: "Beşiktaş'ın Avrupa'daki imajını düzeltmeye çalışacağız"

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi'nin ilk haftasında yarın Hollanda'nın Ajax takımına konuk olacak. Teknik direktör Giovanni van Bronckhorst, Johan Cruijff Arena'da düzenlenen basın toplantısında maça çok iyi hazırlandıklarını belirterek, galibiyet hedefinde olduklarını vurguladı.

Giovanni van Bronckhorst, Ajax maçı öncesi iddialı konuştu: "Beşiktaş'ın Avrupa'daki imajını düzeltmeye çalışacağız"
Yayınlanma:

Van Bronckhorst, "Maça çok güzel hazırlandık. Sezona iyi başladık; Süper Kupa'yı kazandık. Ajax'a karşı zor bir mücadele olacak, ancak galip gelmek için tüm gücümüzü göstereceğiz" ifadelerini kullandı.

Avrupa'da elde edilecek başarının Türk futbolu için kritik önem taşıdığını belirten Van Bronckhorst, "Beşiktaş'ın Avrupa'daki imajını düzeltmeye çalışacağız. Burada galip gelmek istiyoruz" dedi. Ayrıca, topa sahip olmanın önemine değinen Van Bronckhorst, "Topa sahip olan takım maçı domine edecektir. Biz de pres yaparak etkili bir oyun oynamayı hedefliyoruz" diye konuştu.

Kaptan Mert Günok ise, "Ajax'ı mağlup ederek UEFA Avrupa Ligi'nde iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. Zorlu bir maça çıkacağımızın farkındayız ama iyi hazırlandık" şeklinde konuştu. Mert, takımın bu sezon daha güçlü olduğunu ve hocanın etkisiyle kendilerini daha iyi tanıdıklarını belirtti. Avrupa'da ilerlemek için kararlılık içinde olduklarını ifade eden Günok, taraftarlarını mutlu etmek için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

Van Bronckhorst, takımının deneyim kazanması için önemli değişiklikler yaptığını ve güçlü bir kadroya sahip olduklarını belirterek, "Türkiye'de tutku var ve bu tutku bizim için büyük bir motivasyon kaynağı. Hedefimiz şampiyonluk" dedi. Eski takım arkadaşı Robin van Persie hakkında da olumlu görüşlerini dile getiren Van Bronckhorst, onun pozitif enerjisinin oyunculara yansıdığını ifade etti.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.