Giovanni van Bronckhorst: "İyi bir takıma karşı galip geldiğimiz için memnunum"

Trendyol Süper Lig'in 6. haftasında Eyüpspor'u 2-1 yenerek galip gelen Beşiktaş'ta teknik direktör Giovanni van Bronckhorst, maç sonrası düzenlenen basın toplantısında mutluluğunu dile getirdi.

Giovanni van Bronckhorst: "İyi bir takıma karşı galip geldiğimiz için memnunum"
Yayınlanma:

Van Bronckhorst, ikinci golün zamanında gelmediğini belirterek, "Kazandığımız için mutluyuz, zor bir maçtı. İyi futbol oynamak isteyen bir takıma karşı oynadık. İlk golü bulduk ama ikinciyi bulmakta zorlandık. Penaltıdan gol yedik, ardından fırsatları değerlendirdik ve Semih'in penaltısıyla öne geçtik. Bu net bir penaltıydı. Golün ardından rakip cevap vermeye çalıştı ama iyi bir savunma yaptık. Bu zafer için memnunum; ama önümüzdeki haftalarda ikinci golü bulma konusunda daha iyi olmalıyız," dedi.

UEFA Avrupa Ligi'nde Ajax ile oynayacakları maç hakkında da konuşan Van Bronckhorst, "Hollanda'ya dönecek olmaktan mutluyum. Türkiye'de geçirdiğim zaman çok keyifliydi ama evime dönmek özel bir durum. Ajax ve Twente ile iki zorlu maça çıkacağız. Ajax, taraftarlarıyla güçlü bir ekip ve yeni bir takım oluşturuyorlar. Bu maça hazırlanmak için 3 günümüz var; puan almak için iyi bir performans sergilememiz gerekiyor," ifadelerini kullandı.

Dün oynanan derbiyi izlediğini belirten teknik direktör, "Derbiler özel maçlardır ve en çok izlenen karşılaşmalardır. Maçı izledim ve her iki takıma karşı hazırlık yapacağız. Ajax'ı izledim, şu an odak noktam takımımı onlara hazırlamak," dedi.

Kadroda yer almayan Ernest Muçi ile ilgili bir soruya yanıt veren Van Bronckhorst, "12 yabancı oyuncu kadroya yazılıyor. Muçi bu kez yoktu; kadro oluştururken oyuncuların durumunu dikkate alıyoruz. Kadroda olmayanların her idmanda hazır görünmesi gerekiyor," açıklamasında bulundu.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.