Gölbaşı 3’te 3 yaptı

Muzaffer Gültekin Süper Amatör Lig’de heyecan devam ediyor. A Grubunda mücadele eden ligin güçlü ekiplerinden Gölbaşı Belediye Spor başarılarına başarı ekliyor.

Gölbaşı 3’te 3 yaptı
Yayınlanma:
Güncelleme:

Kırmızı beyazlılar ligde oynadığı 3 maçta 3 galibiyet alarak ligde ikinci sıraya yerleşti. Gölbaşı’nda hedef sezonu şampiyon olarak tamamlamak.

İKİNCİ SIRAYA ÇIKTI

Ligin ilk maçında Kavaklıdere Spor’u 1-0 yenen Gölbaşı Belediye Spor ikinci haftada Beypazarı Belediyesi Gençlik ile yaptığı karşılaşmadan 2-1 galibiyet ile ayrıldı. Kırmızı beyazlılar ligin üçün haftasında Demirlibahçe Spor ile karşı karşıya geldi. Baştan sona üstün bir oyun ortaya koyan Gölbaşı Belediyespor mücadeleden 2-0 galip ayrılıp 3’te 3 yaparak 1926 Polatlı Belediye Spor’un ardından 9 puanla ve averajla ikinci sıraya yükseldi.

golbasi-11-012.jpg

POLATLISPOR LİDER

A Grubunda geride kalan 3 hafta sonunda 1926 Polatlı Belediye Spor üç maçta üç galibiyet alarak 9 puanla liderliğini sürdürüyor. Polatlı bu maçlarda rakip filelere 7 gol atarken kalesinde henüz gol görmedi. İkinci sırada bulunan Gölbaşı Belediye Spor da yine 9 puan ve averajla ikinci sırada, Beypazarı Belediyesi Gençlik Spor ise 6 puanla üçüncü sırada kendine yer buldu. Kavaklıderespor 5 puanla dördüncü, Demirlibahçe 3 puanla beşinci, Pursaklar Belediye Spor 3 puanla altıncı, Güneşspor 3 puanla yedinci, Bahçelievler Gençlik Spor ve M.T.A. Spor henüz puanla tanışamadı.

BAŞKANDAN TEBRİK

Gölbaşı Belediyespor Kulübü Başkan Musa Şahin takımın şampiyonluk hedeflediğini söyleyerek “3’te 3 yaparak başladığımız müsabaka bizleri gururlandırıyor. Hedefimiz şampiyon olmak” dedi. Öte yandan Demirlibahçe maçını şeref tribününden izleyen Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek te aldıkları galibiyetten dolayı futbolcuları ve teknik heyeti tebrik etti.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.