Gölbaşı Belediyesi MHP'den CHP'ye geçti: ''Gölbaşı'nın takımı sahipsiz kaldı!''

Gölbaşı Belediyesinin yerel seçimlerde MHP’den CHP’ye geçmesi, ilçedeki bazı kurumlar için yeni bir dönemin başlangıcı oldu. Bu değişimin ardından Gölbaşı Spor Kulübünün, tarihinde hiç yaşamadığı kadar ciddi sorunlarla karşı karşıya kaldığı iddia edildi.

Gölbaşı Belediyesi MHP'den CHP'ye geçti: ''Gölbaşı'nın takımı sahipsiz kaldı!''
Yayınlanma:

ÖZEL HABER: GAMZE ERDOĞAN

Spor Kulübü yetkilileri, Gölbaşı Belediyesinin baskıcı bir tutum sergilediğini belirterek, sporcuların içme suyunun dahi kesildiğini dile getirdi. Kulüp yönetimi usulsüz bir şekilde devredilmeye zorlandı; bu talep reddedilince, 240 futbolcu sahipsiz bırakılarak kulübün sahaları ve destek imkanları ellerinden alındı. 40 yıllık Gölbaşı Belediyesi Spor Kulübü, Gölbaşı Özyurt Spor Kulübü oldu.

golbasi3.jpg

Kulüp Sponsoru Serdar Özyurt, kulübün karşılaştığı bu sorunların tüm spor camiası adına üzücü olduğunu belirterek bir basın açıklaması yaptı. Aile, belediyenin “Size su bile yok” şeklindeki talihsiz açıklamasını sert bir dille eleştirdi. Kulübün yalnız bırakılmasının sporun birleştirici ruhuna zarar verdiğini ifade eden Özyurtlar, bu zihniyetin sporun değerlerine uymadığını vurguladı.

“SİYASİ ÇATIŞMALAR SPORU ETKİLİYOR”

Özyurt Ailesi, açıklamasında sporun siyasi görüşlerden bağımsız olarak desteklenmesi gerektiğinin altını çizdi. Sporun toplumun sağlıklı gelişimine katkı sağladığını ve gençlerin geleceğini şekillendirdiğini belirten aile, Gölbaşı Spor Kulübü’nün yaşadığı zorlukları aşması için her türlü desteği sunacaklarını bildirdi.

“Siyasi görüşlerimiz farklı olabilir; ancak bizler her şeyden önce sporu ve sporcuları desteklemek zorundayız,” diyen aile, belediyenin yaklaşımının yanlış olduğuna dikkat çekti. Kulübe yapılan her desteğin aslında gençlerin geleceğine bir yatırım olduğunu belirterek, tüm spor severleri kulübün yanında olmaya davet etti.

golbasi2.jpg

DAYANIŞMA ÇAĞRISI

Özyurt Ailesi, son olarak sporun birleştirici gücüne inandıklarını ve kulübün tüm zorlukları aşacağına inançlarının tam olduğunu belirtti. Basın mensuplarına ve tüm Gölbaşı halkına saygılarını sunan aile, sevgi ve dayanışma dolu bir gelecek temennisinde bulundu.

golbasi.jpg

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.