Gölbaşı Demirlibahçe’yi aştı

Ankara Bayram Akyer Süper Amatör Lig’in 16’ıncı haftası heyecan oynanan 7 maçla devam etti. Şampiyonluğun en büyük adayı Sincan Belediyespor Kahramankazan’ı deplasmanda 1-0 yenerek puan farkını 6’ya çıkardı.

Gölbaşı Demirlibahçe’yi aştı
Yayınlanma:
Güncelleme:

Ankara Bayram Akyer Süper Amatör Lig’de 16’ıncı hafta geride kaldı. Ligin üst sıraların zorlayan takımların zorlanmadığı 16’ıncı haftada lider Sincan Belediyespor deplasmanda Kahramankazanspor’u 1-0 yenerek puan farkını açtı. İkinci sıradaki Ankara DSİ Spor ise Beytepe Metespor ile 0-0 berabere kalarak şampiyonluk yolunda büyük yara aldı. Üçüncü sıradaki Gölbaşı Belediyespor ise deplasmanda karşılaştığı Demirlibahçespor’u 2-1 yenerek haftayı üç puanla kapattı.

GOLLER İLK YARIDA

Gölbaşı Belediyespor ligin 16. haftasında Demirlibahçespor ile karşılaştı. Mamak Türközü Sahası'nda oynanan maçta Gölbaşı Belediyespor 10’uncu dakikada Ümit Avcı’nın attığı şık kafa golüyle 1-0 öne geçti. Gölbaşı Belediyespor 24. dakikada Kubilay Karaca ile durumu 2-0’a getirdi. İlk yarının son dakikalarında Demirlibahçespor’un Ahmet Kara’nın ayağından bulduğu golle farkı bire indirmesine karşın konuk Gölbaşı Belediyespor ilk yarıyı 2-1 önde tamamlayarak soyunma odasına gitti.

İKİNCİ YARIDAN GOL SESİ ÇIKMADI

Mücadelenin ikinci yarısında her iki takımda karşılıklı ataklardan sonuç alamayınca maç Gölbaşı Belediyespor’un 2-1 galibiyeti ile sonuçlandı. Bu sonuçla Gölbaşı Belediyespor puanını 30’a yükseltirken, üçüncü sıradaki yerini korudu. Öte yandan takımını deplasmanda da yalnız bırakmayan Gölbaşı Belediye Spor Kulüp Başkanı Lütfü Yılmaz, maçtan sonra teknik direktör ve takım oyuncularını tebrik etti. Başkan Yılmaz soyunma odasında yaptığı kısa konuşmada, “Bundan sonraki maçlarımızda da aynı başarılı sonuçları almak için daha çok mücadele edip centilmence oynayıp ligi en iyi yerde bitirmek istediklerini” söyledi.

golbasi-21-001.jpg

TOPLU SONUÇLAR

Kahramankazan Bld. 0-1 Sincan Belediyespor

Demirlibahçe 1-2 Gölbaşı Belediye Spor

Yenimahalle Bld. 3-0 Beypazarı Bld. Gençlik

Kavaklıderespor 2-2 Pursaklar Belediye

Nallıhan 1864 Spor 1-2 Devlet Tiyatroları

Beytepe Mete Spor 0-0 Ankara DSİ Spor

1926 Polatlı Bld. Spor 0-0 Yurt-Kur

Kaynak:Bülten

 Düzeltmen, İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.