Gölbaşı’nın bileği bükülmüyor

Bu sene yükseldiği Kadınlar İkinci Lig’de Ankara’ya başarıyla temsil eden Gölbaşı Belediyespor Kadın Hentbol Takımı rakiplerini bir bir yenerek Kadınlar Süper Lig’e yükselmek için iddiasını ortaya koydu.

Gölbaşı’nın bileği bükülmüyor
Yayınlanma:
Güncelleme:

Bu sene yükseldiği Kadınlar İkinci Lig’de Ankara’ya başarıyla temsil eden Gölbaşı Belediyespor Kadın Hentbol Takımı rakiplerini bir bir yenerek Kadınlar Süper Lig’e yükselmek için iddiasını ortaya koydu. Yeşil beyazlılar Kadınlar Hentbol Takımı 2018-2019 Sezonunda mücadele ettiği Kadınlar 2. Lig A Gurubu’nda ilk devreyi yenilgisiz 10 puanla lider bitirerek büyük bir başarıya imza attı.

RAKİPLERİNE GOL YAĞDIRDI

Gölbaşı Belediyespor ligin ilk maçında Tokat Turhal Mehmet Akif İ.Ö.Ö Spor Kulübü’nü deplasmanda 20-38, ikinci maçta evinde Adana Adasokağı Spor Kulübü’nü 33-20, üçüncü maçında Yozgat Aile ve Sosyal Politikalar Kulübü’nü 25-36, dördüncü maçta Amasya Atatürk Lisesi Spor Kulübü’nü 45-25, beşinci maçında Tunceli Pertek Spor Kulübü’nü hükmen 10-0 skorlarla yenerek rakiplerine adeta gol yağdırarak şampiyonluğun en büyük adayı olduğunu gösterdi.

BAŞARIYI BAŞKANIMIZA ARMAĞAN EDİYORUZ

Gölbaşı Belediyespor Teknik Direktörü İbrahim İbrahim Akçay yaptığı açıklamada şunları söyledi, “Takımımız çıktığı bütün maçlarda ktulübümüzü en iyi şekilde temsil ederek ilk yarıyı yenilgisiz lider olarak bitirdi. Sporcularımızı tebrik ediyorum. Bu başarımızı ve liderliğimizi Gölbaşı Belediye Başkanımız Sayın Fatih Duruay’a, Gölbaşı Belediyespor Kulübü Başkanımız Sayın Hayatı Çal’a ve yöneticilerimize armağan ediyoruz” ifadelerini kullandı.

ŞAMPİYON OLACAĞIZ

Gölbaşı Belediyespor Kulübü Başkanı Hayatı Çal da şunları söyledi, “Kadın Hentbol Takımımızı bu başarılarından dolayı kutluyor ve tebrik ediyorum. Lige bu sene yükselmemize karşın ortaya koydukları başarı gerçekten büyük ve anlamlı. İkinci yarıda aynı performansı ve iyi oyunumuzu sürdürerek ligi şampiyon olarak bitirip Kadınlar Süper Lig’ine yükselmek en büyük hedefimiz. Ben oyuncularımıza güveniyorum onlar ikinci yarıda bu başarıyı tekrar ederek arzu ettiğimiz şampiyonluğu yakalayacaktır” ifadelerini kullandı.

 Haber Müdürü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.