GSStore'un 2024 lansmanı yapıldı

Galatasaray Spor Kulübü'nün lisanslı ürünlerinin satıldığı GSStore'un 2024 relansman gecesi, Galataport Terminali'nde düzenlendi.

GSStore'un 2024 lansmanı yapıldı
Yayınlanma:

Gecede Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, yönetim kurulu üyeleri, futbol A takımı teknik direktörü Okan Buruk, sarı-kırmızılı futbolcular, farklı branşlardan sporcular ve teknik ekipler ile davetliler bir araya geldi.

Dursun Özbek, lansmanda yaptığı konuşmada Bankalar Birliği anlaşması ve buna bağlı devam eden borç yapılanması nedeniyle kısıtlı koşullarda rekabeti sürdürdüklerini belirtti. Özbek, "Bu nedenle kulübümüz adına yaptığımız gelirler bizim için çok büyük önem taşıyor. Bu açıdan bakıldığında Galatasaray Store ve bağlı bulunduğu Galatasaray Mağazacılık ve Perakende AŞ'nin son dönemde gösterdiği performansla tüm zamanların en yüksek ciro rakamlarına ulaştıklarını ifade etti. Haziran-Aralık 2023 döneminde 33.7 milyon Euro satış gerçekleştirdiklerini ve bu rakamın geçen yıla göre Euro bazında yüzde 119 büyümeyi temsil ettiğini söyledi. Ayrıca, ürün satış adedinde önceki yıla göre yüzde 103 oranında bir büyüme sağladıklarını vurgulayarak, başarıda emeği geçenlere teşekkür etti.

Daha sonra, relansman gecesinde futbol takımından Fernando Muslera, Kaan Ayhan, Kerem Demirbay, Lucas Torreira, Barış Alper Yılmaz ve Mauro Icardi'nin yer aldığı defilede, GSStore'un yeni ürünleri tanıtıldı.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.