Gürcistan maçı için geri sayım başladı

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda yer alan A Milli Futbol Takımı, F Grubu'ndaki ilk maçları için hazırlıklarını sürdürüyor.

Gürcistan maçı için geri sayım başladı
Yayınlanma:

Barsinghausen kasabasındaki kamp merkezinde Teknik Direktör Vincenzo Montella yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, takımın taktiksel çalışmalarına odaklandı. İdman öncesinde ısınma hareketleriyle başlayan çalışma, saha içi taktikleri üzerine yoğunlaştı.

Ancak, İrfan Can Kahveci'nin tedavi süreci devam ettiği için antrenmana katılamadığı, Barış Alper Yılmaz'ın ise tedbir amaçlı olarak yer almadığı belirtildi. Antrenmanı Türkiye Futbol Federasyonu Başkan Vekili Mustafa Eröğüt ve Milli Takımlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Hamit Altıntop da saha kenarından izledi.

Milli Takım, yarın sabah TSİ 12.00'de yapacağı son antrenmanla Barsinghausen'deki hazırlıklarını tamamlayacak ve TSİ 17.15'te Dortmund şehrine hareket ederek, Türkiye - Gürcistan maçının oynanacağı BVB Stadyumu'na geçecek.

Teknik Direktör Vincenzo Montella ve milli futbolcu Salih Özcan, TSİ 21.00'de BVB Stadyumu'nda basın toplantısı düzenleyerek maç öncesi son değerlendirmelerini ve takımın durumunu medya ile paylaşacaklar. Bu toplantı, hem basın mensupları hem de taraftarlar tarafından merakla bekleniyor.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.