Hakan Çalhanoğlu: Ballon d'Or adaylığı için gururluyum

A Milli Futbol Takımı'nın kaptanı Hakan Çalhanoğlu, Uluslar B Ligi 4. Grup'taki ikinci maçında İzlanda'yı 3-1 mağlup ettikten sonra gazetecilere açıklamalarda bulundu.

Hakan Çalhanoğlu: Ballon d'Or adaylığı için gururluyum
Yayınlanma:

Takımın maç sonrası performansından memnuniyetini dile getiren Hakan, "Takımda aile havası devam ediyor ve herkes birbirine destek oluyor. Bu ailevi ortam çok önemli" dedi.

Kendisinin sık sık eleştirildiğini belirten Hakan Çalhanoğlu, "Eleştiriler her zaman oluyor, bunları göz ardı etmeye çalışıyorum. 21 yıl sonra bir Türk oyuncusunun Ballon d'Or'a katılması benim için büyük bir gurur kaynağı. Ülkemi en iyi şekilde temsil etmeye çalışıyorum ve bu her zaman hedefim oldu. Bu nedenle eleştirilere odaklanmamaya çalışıyorum" şeklinde konuştu.

İtalya'nın Inter kulübüyle olan sözleşmesinin devam ettiğini belirten Hakan, "Son zamanlarda teklifler aldım, ancak Inter'de kalacağımı söyledim ve kulüp de beni bırakmak istemiyor. Elimde olmayan bir durum bu. En yüksek seviyede oynamaya devam edeceğim. Ayrıca milli maçlarda 100. milli maçımı oynamak benim hedefim. Vücudum buna izin verdiği sürece futbol kariyerimi sürdürmeye çalışacağım" ifadelerini kullandı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.