Cenk Tosun: Montella'dan görev bekliyorum

Cenk Tosun, A Milli Futbol Takımı'ndaki rolü ve takım içi dinamiklerle ilgili açıklamalarda bulundu.

Cenk Tosun: Montella'dan görev bekliyorum
Yayınlanma:

Cenk Tosun, milli takım kampında basın mensuplarının sorularını yanıtlarken, mental ve fiziksel olarak iyi durumda olduğunu ve oynamaya hazır olduğunu belirtti. Ancak oynayıp oynamamasının hocanın kararı olduğunu vurguladı ve hocaya saygı duyduklarını ifade etti.

"Gürcistan ve Portekiz maçlarında oyuna girmeyi bekliyor muydunuz?" sorusuna, "Oyuna girmeyi istiyordum, bekledim de hem ilk hem ikinci maçta. Ama dediğim gibi başımızda bir hoca var. Patronumuz o. Onun kafasında neler geçiyor, hangi taktikler, düşünceler var onu bilemediğimiz için böyle bir karar aldı hoca. Saygı duymamız gerekiyor." şeklinde cevap verdi.

Cenk, takım içindeki atmosfer hakkında da olumlu ifadeler kullandı. Milli takıma uzun yıllardır geldiğini ve bu süreçte güçlü bir arkadaşlık ağı oluştuğunu dile getirdi. Ayrıca Pepe ile maç sonrası bir sohbetleri olduğunu ve onun futbol kariyeri hakkında konuştuklarını belirtti.

Son olarak Türkiye'deki taraftarlara teşekkür ederek, birlik ve beraberliği korumaları gerektiğini vurgulayan Cenk Tosun, önlerindeki Çekya maçına odaklandıklarını ve gruptan çıkma hedeflerinin ön planda olduğunu ifade etti.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.