Halkbank artık namağlup değil

AXA Sigorta Efeler Ligi’nin namağlup lideri Halkbank ligin 25. haftasında İzmir’de oynanan müsabakada Arkas Spor’a, İzmir’de 3-1 mağlup oldu.

Halkbank artık namağlup değil
Yayınlanma:
Güncelleme:

AXA Sigorta Efeler Ligi’nin namağlup lideri Halkbank ligin 25. haftasında İzmir’de oynanan müsabakada Arkas Spor’a, İzmir’de 3-1 mağlup oldu.  Lig etabını lider bitirmeyi haftalar önce garantileyen başkent ekibi 25 hafta sonra yenilgiyle tanıştı.

SAVUNMADA DÜŞTÜLER

İlk setten son sete kadar büyük bir çekişmeye ve heyecana sahne ve Atatürk Spor Salonu’nda oynanan bir saat 59 dakika süren mücadeleyi Ozan Çağı Sarıkaya ile Eyüpcan Kayışoğlu hakem ikilisi yönetti. Mücadele boyunca Halkbank’ın yaptığı basit hatalar yenilgisi getirdi. Oyunun genelinde bir türlü konsantrasyonunu sağlayamayan Başkent ekibi özellikle savunmada yaptığı hatalarla maçı rakibine hediye etti.

ARKAS ETKİLİ BAŞLADI

İlk sete Arkas Spor etkili servis turu ile başladı. Rakibine karşılık vermekte zorlanan Halkbank final bölümünde farkın açılmasına engel olamadı. 28 dakika süren süte 25-20 alan Arkas Spor 1-0 öne geçti. İkinci sete bu kez iyi başlayan ve Fernando Hernandez ile etkili servisler kullanan Halkbank 28 dakika süren seti 17-25 alarak durumu 1-1’e getirdi.

BÜYÜK ÇEKİŞME VARDI

Üçüncü sette Arkas Spor üstünlüğü yeniden ele aldı. Burutay Subaşı ve Glenn Hoga ile etkili olan İzmir temsilcisi savunmada kusursuz oynayınca 31 dakika süren seti 25-19 alarak yeniden 2-1 öne geçti. Dördüncü set büyük çekişmeye ve heyecana sahne oldu. Final bölümüne kadar iki takımda birbirine üstünlük kurmakta zorlandı. Set sonunda Glenn Hoag ile üst üste iki etkili servis kullanan Arkas Spor 32 dakika süren seti 25-23 alarak parkeden 3-1 galip ayrılıp Halkbank’a bu sezonki ilk yenilgisini tattırdı. İki takım arasında ligin ilk yarısında Ankara’da oynanan mücadeleyi Halkbank 3-2 kazanmıştı.

SALON: Atatürk

HAKEMLER: Ozan Çağı Sarıkaya, Eyüpcan Kayışoğlu

ARKAS SPOR: Mustafa, Ulaş, Hoag, Mc Donnell, Burutay, Lagumdzija (Caner, Burak, Da Silva, Batuhan, Enis)

HALKBANK: Hernandez, Bruno, Vigrass, Selçuk, Yiğit, Oğuzhan, (Volkan, Caner, Aslan, Abdullah, Efe, Furkan, Vucicevic)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.