Hatayspor'dan Özhan Pulat'a tam güven

Trendyol Süper Lig takımlarından Atakaş Hatayspor'da gelecek sezon teknik direktör Özhan Pulat'ın görevine devam edeceği açıklandı.

Hatayspor'dan Özhan Pulat'a tam güven
Yayınlanma:

Kulüpten yapılan açıklamada, "Teknik direktörümüz Özhan Pulat ile yolumuza devam ediyoruz. Özhan hocamıza yeniden hoş geldin diyor, görevinde sonsuz başarılar diliyoruz. Yuvana hoş geldin Özhan Pulat." ifadelerine yer verildi.

Hatay ekibi, bu sezon ligin bitimine 4 hafta kala teknik direktör Volkan Demirel'in görevinden ayrılmasının ardından Pulat ile anlaşmıştı. Ligin 38. ve son haftasında Mersin'de karşılaştığı Çaykur Rizespor'u 2-0 yenerek ligde kalmayı başaran Hatayspor, önümüzdeki sezon da Pulat yönetiminde mücadele edecek.

Öte yandan, teknik direktör Pulat da açıklamada görüşlerine yer verdi. Sezonun son dört haftasında gösterilen kararlılık, azim ve takım ruhunun kulübün potansiyelini gösterdiğini ifade eden Pulat, yeni sezona daha büyük hedeflerle hazırlandıklarını ve taraftarlarla birlikte başarıya koşacaklarına inandığını belirtti. Pulat, yeni sezonda da kulübü onurla temsil etmekten gurur duyduğunu ve taraftarların coşkusunu her maçta hissetmekten mutluluk duyacağını vurguladı

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.