Hollanda maçı öncesi Okay Yokuşlu’dan önemli açıklamalar: “Hiçbir takım yenilmez değildir"

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası çeyrek finalinde Hollanda ile karşılaşacak olan A Milli Futbol Takımı'nın orta saha oyuncusu Okay Yokuşlu, Hollanda'yı da saf dışı bırakarak ilerlemeyi hedeflediklerini söyledi. "Hiçbir takım yenilmez değildir." diyen Yokuşlu, zor bir maç olacağını ancak coşkulu bir şekilde kutlayacaklarını ifade etti.

Hollanda maçı öncesi Okay Yokuşlu’dan önemli açıklamalar: “Hiçbir takım yenilmez değildir"
Yayınlanma:

Avusturya'yı 2-1 mağlup ederek çeyrek finale yükseldikleri için mutlu olduklarını belirten Yokuşlu, "Duygusal bir geceydi, çok mutluyuz. Bütün yüzler güldü ve milletimizi mutlu görmek gurur verici." şeklinde konuştu. Avusturya maçında Mert Günok'un son dakikalarda yaptığı kurtarışın tarihi bir an olduğunu vurgulayan Yokuşlu, bu anın unutulmaz olduğunu söyledi.

Avusturya maçında uyguladıkları 3'lü savunma taktiğinin başarılı olduğunu belirten Yokuşlu, oyuncuların disiplinli oyun anlayışının faydalı olduğunu ifade etti. 2008 Avrupa Şampiyonası'ndaki başarıyı hatırlatan tecrübeli futbolcu, bu jenerasyona tarih yazmanın yakışacağını düşündüğünü belirtti.

Son olarak, milli takıma uzun bir aradan sonra döndüğünü ve istikrarlı performansını sürdürdüğünü belirten Okay Yokuşlu, “Hayallerimiz var ama ayaklarımızın yere sağlam basması lazım.” diyerek turnuvada her şeyin mümkün olduğunu ve hazırlıklı olduklarını sözlerine ekledi.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.